Šef ponižavao čistačicu, ali nije znao s kim ima posla: Zbog ovog pisma gadno će se pokajati

Nije želela više da ćuti

Nevjerovatne vijesti! Ekipa doktora iz Bosne razvila formulu koja odlično pomaže pri ublažavanju hemoroidalnih tegoba!

Capturedasfdsafsda

Za razliku od mnogih koji u daašnjem svetu trpe razne vrste mobinga na poslu, Britanka koja je 35 godina radila kao čistačica, dala je otkaz i napisala pismo u kojem optužuje šefa za maltretiranje.

Kako prenosi Mirror, žena, koja je želela da ostane anonimna, odlučila je da se suprotstaviti poslodavcu i u oproštajnom pismu napisala kako više nije mogla da trpi njegovo ponižavanje i maltretiranje.
ADVERTISEMENT

 

– Advertisement –
Pismo je ubrzo postalo viralno na društvenim mrežama, a podelila ga je njena ćerka uz prigodnu poruku.

– Zbog ovoga volim svoju majku. Radila je kao čistačica 35 godina i danas je odlučila da stane na kraj groznom poslodavcu i svima pokaže ko je on zapravo. Uživaj u penziji – napisala je ćerka, koja je potom podelila pismo svoje majke:

– Pozdrav moje dame, sutra će biti moj poslednji radni dan u HSBC. Pripremila sam materijale za čišćenje za kolegicu koja će me zameniti. Dala sam otkaz mom poslodavcu koji me je ponizio i vređao. Ovo je samo odraz nejgovog karaktera. Želim da zapamtite sledeće: U svetu u kom možete biti bilo ko, molim vas budite pristojni prema drugima – stoji u pismu čistačice. (objektiv.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)