HAOS ĆU NAPRAVITI U ŠKOLI, TRESEM SE OD NERVOZE: Majka objavila sinovljev pismeni za koji je dobio KECA, ali REAKCIJE su BRUTALNE

Na Instagram stranici Podgorički vremeplov objavljen je pismeni zadatak jednog deteta koje je dobilo, narodski rečeno keca. Majka nije bila zadovoljna toim ocenom, pa je njenu molbu stranica objavila sinovljev sastav.

“Da li mogu da Vas zamolim da objavite jedan pismeni dečiji iz nove Osnovne škole u Budvi. Dete ima sve petice, dete koje ne uči kuci samo sto čuje na času. Imao je koronu tri nedelje nije išao u skolu kad se vratio najbolje uradio u razredu test iz matematike.. Zbog naravno da su zaboravila deca i da pišu, ali je pustio maštu i izmišljao jer pati za tatom ja sam samohrana majka. Prvo mu je dala dvojku na testu na kojem sam našla dve greške sada 1. Nastavnica koja bi pre svega trebala biti pedagog i psiholog – piše majka, a ovako glasi sporni sastav.

Ja volim svoju porodicu

Ja volim svoju porodicu. Moju porodicu čini moj tata, moj brat moja mama, moj pas i ja.

Ja volim svoju porodicu jer su uvek tu za mene. Naprimer jednom sam umalo upao u rupu koja je duga dva metra, ali me je brat uhvatio. Tako da sam mu se odužio na isti način. Penjali smo se na planinu i uhatio sam i mamu i njega kada su pali. Trenutno mi tata živi u srbiji, ali se ponekad vidimo preko telefona. Ja sam srećan u svojoj porodici, svi me vole a i ja njih – napisao je dečak.

– Napisala baš kako je on napisao sa tim gramatičkim greškama. Mešao je ćirilicu i latinicu, ali to je normalno dve godine maltene idu online.. Drže časove po pola sata deca su prepuštena roditeljima i privatnim časovima. Haos ću sada u školi napraviti tresem se od nervoze – zaključila je na kraju majka.

– Jel tebe ženo stvarno nije sramota da ovo objaviš ovde?? Ovaj pismeni nije ni za nulu! Verovatno da ni ti nisi nista pismenija kad ti je ovo čudno! Ovaj plus mu je poklonjen

– Danas treba orden dati pojedinim nastavnicima i profesorima, sa kakvim sve roditeljima moraju komunicirati!

– Znači, danas roditelji prave haos po školama, jer su im djeca nepismena, lijena i nemaštovita…

– Ostavi mama fb i instagram i uzmi dijete za šaku i provežbaj kući pisanje, obzirom da je online nastava

ILUSTRACIJAFOTO: PROFIMEDIA

– Ajde mama odmori, valja ponekad i koja jedinica.

– Popij nešto obraza ti, nagrdićeš nekog. Čist primjer zašto nam djeca izrastaju u nasilnike i nerazumne ljude.

– Budite realni, i ovo 1+ je previše.

– Da, nastavnici su krivi što ti je dijete nepismeno, kako ne. Evo sad bi trebalo svaka njihova ocjena da se izloži sudu javnosti.

– Meša ćirilicu i latinicu? Kec ko kuća. Stop mama medvedima, razmaziše decu – poručuju joj u većini ljudi na stranici, mada ima i onih koji su na njenoj strani, ali njih je mnogo manje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)