TRAGIČNA SUDBINA PEVAČA GRANDA! Zbog dugova zavio porodicu u CRNO, presudio sebi i OBESIO SE u napuštenoj kući svojih roditelja!

Pevač Dragiša Mitić Gile, koji se proslavio u produkcijskoj kući “Grand”, izvršio je samoubistvo 2020. godine, u rodnom mestu Knićanin, kod Titela, a njegova smrt potresla je brojne kolege, ali i meštani.

Dragiša Mitić Gile
FOTO: PRINTSKRIN / YOU TUBE

Gile je iza sebe ostavio suprugu i dva sina, a kako su tada mediji navodili, on je pre više od dve godine digao ruku na sebe zbog dugova.

Pevač se obesio u napuštenom domu njegovih roditelja, a telo je pronašao njegov rođeni brat.

Dragiša Mitić Gile
FOTO: PRINTSCREEN

– Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i voleo. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi – rekao je tada jedan od meštana sela u kojem je Gile živeo i dodao:

Dragiša Mitić Gile
FOTO: PRINTSCREEN

– Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima – rekao je on.

Mitića će, kako kaže, svi pamtiti kao veselog i poštenog čoveka. Sebi je rešio da presudi zbog velikih dugova i kamata.

– Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog korona virusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga – ispričao je tada naš izvor.

Gile se navodno kod zelenaša zadušio jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs/Blic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)