Jelena Karleuša nazvala Feđu Štukana “ubicom i islamskim ekstremistom”, napala i Zorana Kesića

Ne stišavaju se verbalni napadi na bh. glumca Feđu Štukana nakon što je učestvovao na protestima “Srbija protiv nasilja” u Beogradu.

Hajku na bh. glumca pokrenuli su srbijanski tabloidi koji su ga proglasili muslimanskim ekstremistom, a nastavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji ga je u emisiji “Ćirilica” nazvao kriminalcem.

Verbalni napad Jelene Karleuše na Feđu Štukana (Screenshot: Instagram)

Verbalni napad Jelene Karleuše na Feđu Štukana (Screenshot: Instagram)

Svoj glas protiv neistomišljenika režima u Srbiji odlučila je podići i Jelena Karleuša, koja već neko vrijeme otvoreno staje u Vučićevu odbranu.

Karleuša se u svojoj objavi na Instagramu obratila Zoranu Kesiću, koji se na protestima uslikao sa Štukanom, a potom je uslijedio napad na bh. glumca.

“Kesiću… Bijedna nesvesna budalo… Nasmijana, a tužna budalo… Zar usred mog grada da se grliš i smiješ s čovjekom koji se zove Feđa Štukan, ubica i islamski ektremista, koji je po sopstvenom priznanju iz snajpera ‘ubijao četnike’ u ratu? Ovaj, inače, teški heroinski zavisnik je došao iz pi**e materine i iz druge države u moj grad da poziva protiv srpske izabrane vlasti, a ti nesretna budalo Kesiću. Konju torojanski. Bijedniče i izdajniče…”, navela je.

Potom je Karleuša nastavila s napadima, pitajući se zašto policija ne hapsi zločince, aludirajući na Štukana.

Verbalni napad Jelene Karleuše na Feđu Štukana (Screenshot: Instagram)

Verbalni napad Jelene Karleuše na Feđu Štukana (Screenshot: Instagram)

“Gdje je policija da hapsi ove zločince i ubice koji slobodno šetaju Beogradom i grle se sa srpskim crvima? Zar na protest protiv nasilja i protiv srpskog predsjednika da poziva Feđa Štukan, ubica i ratni snajperista iz Bosne? On je protiv nasilja je li? Šta će ovaj ološ na ulicama Beograda?”, dodala je.

Nakon napada srbijanskih tabloida na našeg glumca, Feđa je nakratko zadržan na granici prilikom napuštanja Srbije.

Podsjetimo, nedavno je zastupnik Narodne stranke Đorđe Stanković u Skupštini Srbije kazao je kako pjevačica Jelena Karleuša prima ogromne iznose novca za podršku koju je pružila Vučiću te tvrdi da je za dva mjeseca dobila skoro pola miliona eura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)