ISPLIVAO HOROR SNIMAK DŽINOVSKE ZMIJE! Zanemećete kada vidite KOLIKA JE, neće vam biti DOBRO! (VIDEO)

Na društvenim mrežama dijele se snimci zmije dugačke nekoliko metara koje su zapazili Lozničani nedaleko od rijeke Štire, a zanimljivo je da su sličan prizor uočili i neki u Novom Pazaru…

Kako pišu građani Loznice, prema njihovim pretpostavkama, zmija je tamo dospjela iz kontejnera na stovarištu jedne lozničke firme a na snimku se vidi i kako “grabi” ka rijeci.

– Sad mi pričaju zaposleni u kineskoj firmi “Mint” iz Loznice da je u kontejneru sa robom stigla zmija duga nekoliko metara, koja je uslijed izostanka bilo kakve reakcije otišla ka rijeci Štiri, i sad otprilike ništa čekamo koga će prvo da pojede!- glasio je komentar uz objavu snimka.

I iz Novog Pazara se dijele snimci slične misteriozne “prilike” koja se uvija na putu nalik zmiji i to usred kiše…

Građani su zbunjeni a u službi zoohigijene u Loznici kažu da nisu dobili nikakvu zvaničnu prijavu.

– Po snimcima koje smo i mi vidjeli, riječ je o pitonu ili udavu, i moguće je, ako je snimak vjerodostajan da takve zmije dođu s transportom robe iz Azije. One se plaše ljudi, nisu otrovne i hrane se glodarima. Svakako bi ljudi trebalo da ih izbjegavaju i ne diraju i odmah pozovu našu službu i zvanično prijave – rekli su za “Informer” u ovoj službi.

Za ovu vrstu reptila, kako nam je objašnjeno, procedura je takva da bi za izlazak na teren trebalo da dođu i stručnjaci iz zoovrta u Beogradu.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)