Srbin komentarisao utakmicu Hrvatska-Španija: “Uvek će mi biti draži Modrić i Hrvatska od tamo nekog Rodrigeza”. (FOTO)

U rano jutro, po lokalnom australijskom vremenu, navijači širom sveta nestrpljivo su isčekivali nadmetanje između Hrvatske i Španije. Dok su se neki pripremali za noćnu avanturu, drugi su već uveliko uživali u spektaklu fudbala, poput našeg sagovornika koji je uz kaficu i rakijicu gledao utakmicu.

Dok se sat približavao 4:45 ujutro, u njegovim očima se mogla primetiti iskra uzbuđenja, jer je ovaj navijač, iako srpskog porekla, od srca navijao za Hrvatsku. Utakmica je počela, a atmosfera u njegovoj dnevnoj sobi bila je nabijena uzbuđenjem.

U toku 90 minuta prave borbe na terenu, bilo je trenutaka za sve – uzbuđenja, nervoze i radosti. Naš sagovornik nije mogao sakriti svoje oduševljenje. Po njegovom mišljenju, Hrvatska je igrala bolji fudbal, pokazujući strast i odlučnost u svakom trenutku.

Ipak, nije sve išlo glatko za Hrvatsku. Protivnički tim je takođe imao svoje trenutke, ali Bobu je posebno zapao za oko golman Hrvatske, koji je svojim izvanrednim odbranama spasao ekipu od nekoliko opasnih situacija. Njegova hrabrost i sigurnost na golu bili su ključni faktori koji su održali ravnotežu u igri.

“Uvek će mi biti bliži Luka Modrić i ostala momčad, nego neki Rodriguez…”, ponosno je istaknuo Bob, jasno ističući svoju privrženost hrvatskoj ekipi. On je Modrića proglasio herojem utakmice, divljenjem pridodajući i ostalim članovima tima, koji su svojim strastvenim nastupom osvojili srca navijača.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)