Svet NOSTRADAMUSOV KRUG OTKRIVA ŠTA VAS ČEKA U BUDUĆNOSTI: Odaberite jedan broj i saznajte da li će vam se želja ispuniti

Nostradamus je bio francuski ljekar, ali je najpoznatiji po svojim proročanstvima, a neka od njih su se ispunila kroz istoriju. Jedan od najpoznatijih alata za predviđanje vlastite sudbine koji je izumio Nostradamus jeste njegov krug koji pomaže da proneđete odgovore na neko pitanje ili da saznate da li će vam želja biti ispunjena. Ova tehnika je vrlo jednostavna i zanimljiva, a uglavnom su odgovori jasni i možda vam mogu pomoći da u određenoj životnoj situaciji pronađete rješenje, piše Sensa

nostradamus-krug-zelja-buducnost
Kako koristiti Nostradamusoc krug?

Zatvorite očli i fokusirajte s eu mislima na određeno pitanje na koje želite da dobijete odgovor ili na želju. Dok su oči zatvorene stavite prst na neki dio kruga, a zatim otvorite oči i pogledajte na kojem broju držite prst. Zatim pod tim brojem pročitajte odgovor na vaše pitanje ili prognozu kada će vam se želja ostvariti.

1. Da. Vi pripadate onim ljudima koji ne gube prisebnost i prisustvo duha, čak i u najtežim situacijama. Zato ne dižite ruke od rješenja svojih problema, jer na lageru imate izdržljivost i strpljenje. Čeka vas uspjeh. Imajte povjerenje u sebe i u druge.

2. Da. Ali ne danas i ne sutra. Neko stoji na vašem putu i pokušava da vas zbuni. Ne shvatajte ga suviše ozbiljno. Ali, nemojte ni potcenjivati taj otpor. Izbjegavajte sukob. Pokušajte da pronađete pozitivno rešenje svog problema.

3. Da. Događaji će narednih dana premašiti vaša očekivanja. Ako počnete pametno da koristite svoju rezervu energije, a ne trošite je na nebitne stvari, prednost će biti na vašoj strani. U svakom slučaju, imajte strpljenje i izdržljivost, kako u odnosu na sebe, tako i prema drugima.

4. Da. U ovom trenutkuvas prati sreća. Zato, nema ni jednog razloga za sumnju u pozitivan ishod. Sreća će vas još dugo pratiti. Uživajte u lijepim danima pred vama.

5. Tačno. U ovom trenutku, obraćate previše pažnje na mišljenje drugih i zato pomalo propuštate prijatnu situaciju. Nemojte čekati predugo, dajte do znanja drugima da moraju poštovati vas i vaše mišljenje. Male taktičke igre samo dovode do zablude i idu na štetu uzajamnog povjerenja.

6.

Ostvarenje želje ići će malo teže nego što očekujete. Krećete od pogrešnih pretpostavki, najčešće pesimističnih. Drugi ljudi vide to u u sasvim drugačijem svjetlu. Zato je krajnje neophodno da saslušate dobar savjet bliske osobe i da ne podliježete lažnim nadama.
7.
Dajte sebi vremena i ne punite glavu još nesazrelim problemima. Pokušajte da uživate u trenutku. Kasnije će se sve riješiti. Ako ste veoma zabrinuti, obratite se za pomoć magičnom krugu za nedjelju dana.

8. Pažljivo. Pokušajte da ne vjerujete svemu što vam kažu. Držite određenu distancu u nekim stvarima. Danas sve oko vas izgleda povoljnije, nego što zaista jeste. Budite pažljivi i pazite se da kasnije ne osjetite razočaranje.

9. Nema sumnje. Ali biće vam potrebna pomoć. Popričajte sa dobrim prijateljem o problemima koji vas muče, jer je on objektivan i posmatraće stvari trezvenije.

10. Da. Ali nemojte dati da vas dovedu u zabludu. Pokažite više samopouzdanja i sigurnosti, i onda će sve biti u savršenom redu. U ovom trenutku, možete se potpuno osloniti na svoju intuiciju. Kasnije nećete doživjeti ni najmanje razočaranje.

11. Pitanje je postavljeno prerano. Ostavite ga za sada po strani, nije još sazrelo. Budite popustljivi. Cijeniće vas zbog toga.

12. Veoma je moguće. Sve napreduje mnogo brže i pozitivnije, nego što ste zamišljali. Važno je da ne pokušavate da se stekne utisak nezaineresovanog lica. Obratite pažnju: neko iskreno pokušava da postane vaš prijatelj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)