SVI U STUDIJU PLAKALI Nada Obrić odgajila je devojčicu koja je ostala bez majke, ali TAJNU koju je priznala šokirala je sve!

Političarka Jelena Trivan otkrila je u emisiji “Magazin In” da je pevačica Nada Obrić odgajila njenu najbolju drugaricu kada je ostala bez majke.

Magazin In
Magazin In
– Prvi put sam sada upoznala Nadu. Ona je odgajila moju najbolju drugaricu, koja je ostala bez majke. Sve što zna u životu naučila je od nje. O Nadi su muškarci maštali kada je bila mlađa. Iznajme kran i uskoče na njenu terasu, ako neće da im se javi na telefon. U vreme fiksnih telefona, čovek koji je zaljubljen u nju, ode u Australiju gde je ona tada nastupala, zove sve iz imenika sa srpskim prezimenima i pita gde ona tačno to veče peva u Australiji kako bi otišao da je vidi. Ona je toliko fatalna žena i ta poćerka je sve naučila od nje. I ovo vam je poklon od nas dve – rekla je Jelena, koja je zajedno sa poćerkom pevačici poklonila firmirane sandale na platformu.

– Ovo je nešto najdivnije, Maja i Saška su rođene sestre. Zaista sam ih odgajila od srca, jer su ostale bez majke. Maja je bila najslađa. Ipak su to deca koju ja nisam rodila, a tako da pričaju o meni – rekla je Obrićeva i krenula da plače, kao i svi u studiju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)