ISPLIVAO SNIMAK BRUTALNOG NASILJA! Evo šta se desilo između ŠAVIJE I KARIĆA sporne noći na svadbi: Guranje, šamari… (VIDEO)

 

 

Nataša Šavija završila je u bolnici nakon brutalnih batina zbog kojih je nekoliko puta završila na operacionom stolu.

Za ovo nedelo zvanično je osumnjičen Stefan Karić koji je 30 dana bio u pritvoru, a onda je pušten na slobodu.

Nataša Šavija
FOTO: KURIR/PRIVATNA ARHIVA, JELENA VUČETIĆ

Stefanov advokat Goran Karadarević pričao je o Karićevoj mogućoj kazni i tom prilikom otkrio da mu zbog nanošenja teških telesnih povreda preti kazna zatvora i to do pet godina.

– Videćemo kakav će biti ishod… Ako se sve dokaže vezano za povrede, kazna je od šest meseci do pet godina zatvora. On se dobro oseća, spreman je na sve ovo što ga čeka u narednom periodu – govorio je tada je Stefanov advokat.

Stefan Karić, advokat
FOTO: NENAD KOSTIĆ

Nakon što je izašao iz pritvora Karić uživa u životu punim plućima što je izazvalo gnev u javnosti, te su se dogodila i svakodnevna prepucavanja između Osmana Karića, Stefana i Šavije.

Stefan sporni događaj nije mnogo komentarisao, već je izjavio da je tog dana došlo do uzajamnog hoškanja i da će sud doneti odluku ko je kriv za sve što se desilo Nataši.

Sada je isplivao snimak sa svadbe gde se dogodio okršaj koji će epilog dobiti na sudu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Pink.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)