OTKRIVENO KADA POČINJE NOVI RIJALITI – Objavljeni i uslovi, a ovim zadrugarima je ZABRANJENO učešće!

Producent i vlasnik Hype televizije, Saša Mirković jučer je sve zaintrigirao svojom objavom, a tiče se rijalitija na pomenutom programu

Potencijalne takmičari bi bili i zaposleni u njegovoj ekipi, te se među njima nalaze i bivši učesnici rijaliti programa “Zadruga” koji svakodnevno intrigiraju svojim ljubavnim odnosima, postupcima i potezima.

Mirković je danas na svom Instagram profili potvrdio sve o novom rijalitiju.

– Odlučio sam da zbog nasilničkog ponašanja u prošlom rijalitiju, ne mogu da učestvuju Filip i Zvezdan. Oni neće moći da se bore za prvu nagradu od 200.000 eura – napisao je na svom Instagram profilu, nakon čega je otkrio kada će početi sa emitovanjem.

– Kao što rekoh jučer, Hype rijaliti će biti veoma ozbiljan projekat koji će biti pušten od oktobra mjeseca. Imaju pravo da se prijave i svi igrači koji u prethodnim rijalitijima nisu pokazivali da su nasilni. Ovaj rijaliti će biti rijaliti u kom mora da se uči i radi kako bi rijaliti zajednica opstala. Jedino što je dozvoljeno osim toga je ljubav, a ne nasilje. Predlažite koga bi vi voljeli da vidite u Hype rijalitiju – napisao je Mirković na svom profilu.

S obzirom da rijaliti uskoro počinje, Hype produkcija odlučila da svima koji nisu bili nasilni u prethodnim rijaliti formatima pruži šansu da se baš neki od njih nađe zajedno u zatvorenom prostoru sa velikim imenima sa domaće scene, te su saopštili da je otvoren kasting.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)