NIŠTA OD SLAVLJA, PONOVO TUGA U DOMU ROKVIĆA: Njena OBJAVA potresla je celu naciju – Š0K I NEVERICA!

„Prošlo je godinu dana od kada naš deda nije fizički tu, ali svakog dana u svakom drugom obliku je tu sa nama”

Prošlo je godinu dana otkako nas je legendarni pevač narodne muzike, Marinko Rokvić, napustio usled teške borbe sa opakon bolesti.

Iako bio zbog trudnoće slavlje u domu Rokvića trebalo da bude u punom jeku, to ipak nije slučaj. Tuga je zavlada ponovo, a da ga najmiliji nikada neće zaboraviti još jednom je potvrdila Sara Oster, snajka pokojnog pevača, koja je na svom Instagram profilu uputila emotivnu poruku.

Prošlo je godinu dana od kada naš deda nije fizički tu, ali svakog dana u svakom drugom obliku je tu sa nama. Čuvamo ga jako, i isto ovako kako smo se tog letnjeg dana držali za ruke izabravši svako svog para na putu do restorana ne obazirući se kako drugima izgledamo jer su smeh, šala i zajedništvo uvek bili deo nas. Slavuja predvodnika nema, ali tu su ova njegova prva dva osmeha koji pevaju iz dubine grudi za njim, i mi koji cvrkućemo kao i sve ptice koje pevaju iz ljubavi i zahvalnosti i kada je kiša”, napisala je trudna supruga Marka Rokvića, i dodala:

„ Simbolično, na današnji dan, izašla je poslednja pesma našeg Marina “Te noći kada umrem”, koju nije stigao da objavi, ali od danas je tu za sve nas i sve vas koji ste voleli i poštovali ono što je on radio i stvarao u svojoj muzičkoj karijeri dugoj 45 godina”, glasilo je u Sarinoj objavi, a Nikola i Bojana Rokvić u komentar su ostavili emotikone srca.

Verujemo da su ove reči potresle celu naciju.

Marinko Rokvić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)