MIROSLAV ILIĆ IMA ZDRAVSTVENE PROBLEME: Pevač se borio za život, lekari nisu mogli da mu pomognu! (FOTO)

Otkriveno je da je pevač Miroslav Ilić imao zdravstvene probleme.

Pevač narodne muzike Miroslav Ilić nedavno je imao probleme sa zdravljem, koje su dosta uticale na njegov život, pa su ga sve vreme iscrpljivale. Ilić je pokušavao da se ovih problema reši što pre, međutim, njegov put bio je iscrpan, dugačak i naporan.

Svojevremeno, Miroslav je ispričao koliko se osećao ugroženo i strahovao za ishod njihove borbe za zdravlje, a sudeći po njegovim rečima, lekari nisu ni imali odmah pravo rešenje za njegov problem, zbog čega je situacija bila mnogo zabrinjavajuća. Nakon svih mogućih rezultata, ustanovljeno je da su u pitanju alergije.

– Već dve godine kuburim sa alergijom i često se ne osećam dobro. Lekari nikako ne uspevaju da ustanove na šta sam alergičan i ja se nerviram zbog toga. Poštujući sugestije doktora, podvrgao sam se svim neophodnim analizama, ali i dalje ne znamo šta konkretno uzrokuje moje alergijske reakcije i šta bi trebalo da izbegavam da bih sebi olakšao situaciju. Najgore mi je kada dođe proleće, tada mi baš bude loše, a posebno zbog toga što sam stalno na putu radi nastupa, a pored toga imam mnogo obaveza i zbog snimanja koja znaju da se oduže i samim tim deluju prilično iscrpljujuće – rekao je ranije Ilić za Story magazin.

Takođe, on je išao na infuzije i borio se za svoj oporavak, te je bio vrlo optimističan kada su u pitanju prognoze njegove bolesti.

Miroslav Ilić pevač
– Inače, nemam gušenja koja su karakteristična za neke alergije, već mi se samo nos zatvori. Da zlo bude gore, ja inače imam probleme sa sinusima, pa kada mi se alergijske reakcije pojačaju, disanje mi bude sasvim otežano. Pre nekoliko dana toliko mi nije bilo dobro, pa sam morao da odem na kliniku da primim infuziju, pa su mi tada lekari dodatno dali još i neke voćne koktele koji su dobri za to. Ne znam ni ja šta je, živim kako moram, pa šta bude biće – optimistički je zaključio pevač svojevremeno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)