Mijatović: Mjesecima nas prozivate za izdaju, a zapravo vas boli samo što više nemate vlast

Ja sam izdajnik za Dodika i njegove poslušnike jer sam Srbin koji voli BiH i spreman glavom platiti za mir i budućnost svih u BiH, poručio je on

Mijatović: Danas uz Nikšića, Konakovića i Fortu. Facebook

A. O.

prije 2 dana

2

Ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH i potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović oglasio se na Facebooku.

 

 

Mijatović je uputio “par riječi od izdajnika”, kako ga naziva lider SNSD-a i predsjednik RS Milorad Dodik.

– Ja sam izdajnik za Dodika i njegove poslušnike jer sam Srbin koji voli BiH i spreman glavom platiti za mir i budućnost svih u BiH.

Ja sam izdajnik za “velike” bošnjačke patriote jer sam se drznuo da kažem da sam i Srbin i Bosanac i da je Sarajevo moj glavni grad i da polažem ista prava na njega kao i svi ostali.

 

Mjesecima nas prozivate za izdaju, a zapravo jedina stvar koja vas boli jeste što nemate više vlast.

Razgovor nema alternativu, pa čak ni u ratu, a, nažalost, vaši i Dodikovi mozgovi su još u ratu, isti ste, nema nikakve razlike među vama, vaši motivi nose samo sukob, rat i mržnju.

Zato i danas uz Nermina, Dinu i Edina, jer znam da izdaja i predaja za nas nisu opcija.

Žalosno je koliko spinujete, lažete i blatite, žalosno je kako po staroj matrici samo Dodiku dajete vetar u leđa i samo zato što nemate vlast.

Za razliku od vas ovaj izdajnik brani i dalje svoju državu u Banjoj Luci, a podjednako me mrzite i vi i Dodik. Ali zapamtite vrlo brzo ni njegovih ni vaših politika neće biti, prodisat će ova zemlja bez obzira što se grčevito borite da je ugušite i vi i on – poručio je Vojin Mijatović.

Podsjetimo, danas se u Konjicu održava sastanak predstavnika trojke i lidera HDZ-a Dragana Čovića i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)