PRONAĐEN DEČAK KOJI JE NESTAO PRE OSAM GODINA! Ovom čudu se više niko nije nadao – evo detalja koji su zaprepastili sve

Njegova majka je dalje potvrdila da je njen sin u “ozbiljnom stanju” psihički i fizički.

PRONAĐEN DEČAK KOJI JE NESTAO PRE OSAM GODINA! Ovom čudu se više niko nije nadao - evo detalja koji su zaprepastili sve

Nestali mladić iz Hjustona navodno je pronađen živ u subotu sa posekotinama i modricama po celom telu nakon što je nestao kao tinejdžer pre osam godina, rekli su lokalni zvaničnici i porodica, prenose američki mediji.

Teksaški centar za nestala lica saopštio je da se Rudi Farijas (25), koji je prijavljen kao nestala osoba 2015. kada je imao 17 godina, konačno vratio svojoj porodici.

Farias je nestao dok je šetao svoja dva psa u blizini porodične kuće. Centar je saopštio da su se psi tog dana vratili kući, ali Farijas nije. Mladić je sada u bolnici nakon što su ga prolaznici uočili onesvešćenog ispred crkve, rekla je njegova majka i dodala da ima posekotine i modrice na glavi.

Patio je od depresije i PTSP-a

Njegova majka je dalje potvrdila da je njen sin u “ozbiljnom stanju” psihički i fizički, ali je bila zahvalna što se vratio. U vreme njegovog nestanka, Farias je patio od depresije, PTSP-a i anksioznosti, izvestio je Tekas EkuSearch 2015. godine.

“Moguće je da je dezorijentisan jer nije uzimao lekove”, saopštila je ta organizacija dok su pokrenuli potragu za Fariasom. Nekoliko godina pre nego što je nestao, njegov brat je poginuo u sudaru motocikla, rekla je porodica 2015.

“Gledao je kako njegov brat koji mu je bio najbolji prijatelj umire pred njim”, rekla je 2015. Brenda Paradajz, privatni detektiv kojeg je unajmila porodica.

“Ovo je bilo čudo”

Direktor Tekas EkuSearch Tim Miler rekao je: “Kako se to dogodilo? Verujemo u čuda i ovo je sigurno bilo čudo”, rekao je Miler. “Ne mogu čak ni da vam kažem koliko smo puta tražili i koliko je tragova i saveta došlo i jednostavno su nestali i odjednom – ovo.”

Miler je takođe rekao da su mnoga pitanja otvorena sada kada se Farias vratio.

“Postoji mnogo toga da se istraži da se vidi šta se dogodilo, gde se dogodilo, kako se dogodilo”, rekao je on

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)