SRĐAN (19) UMRO OD KORONE Otac mu se ubio, majka mu je odmah potom preminula, a zbog njegove tužne životne priče PLAČE CEO REGION

Mladi Srđan Stojanović (19) u nedelju je preminuo nakon četiri dana boravka u bolnici i borbe sa koronom, a za njegovom tužnom sudbinom plače ceo region.

Srđan je odrastao u banjalučkom naselju Šeher (Srpske Toplice), s bakom i mlađom sestrom. Prema rečima njegovih drugova, Srđan je i ranije imao zdravstvenih problema povezanih sa srcem, a korona je bila dodatni faktor koji mu je i odneo život.

Porodica – baka i sestra

On i njegova maloletna sestra pre nekoliko godina ostali su bez roditelja i živeli su sa bakom, kojoj je Srđan predstavljao jedinu nadu.

– Otac mu se ubio kada je bio šesti razred. Bio je policajac, odvojio se u prostoriji i ubio se u privatnoj prostoriji. Malo posle toga umrla mu je majka od srca, a potom i deda. Ostali su samo on i mlađa sestra, sa bakom.

Nažalost, i baka i sestra takođe imaju kovid. Baka se trenutno nalazi u bolnici, a sestra sa kojom su njegovi drugovi u kontaktu je smeštena kod tetke, prenosi portal Banjaluka.

“Baka je živela za njega. On je bio jedina nada i glava kuće posle svega što se desilo tokom proteklih godina”, kazali su nam njegovi drugovi.

Srđanov drug je u potresnoj ispovesti ispričao da se mladić borio kao lav. Radio je sve moguće poslove, od građevine preko poljoprivrede, a od skoro je počeo da se sprema kako bi postao policajac kao njegov pokojni otac. Nažalost, sudbina nije dozvolila da se to desi.

Srđan
Srđan

Otvoren je žiro račun za pomoć baki i sestri pokojnog Srđana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)