DODIK JE SPREMAN DA IDE U RAT JER NEMA NAZAD, IMA LI PAMETI MEĐU NAMA?

DODIK JE SPREMAN DA IDE U RAT JER NEMA NAZAD, IMA LI PAMETI MEĐU NAMA?

🇧🇦

Nakon Dodikovog govora na Kozari, imam potrebu da se obratim svima nama koji živimo u entitetu Republika Srpska, bez obzira na stranačku pripadnost.

🇧🇦Ovo dok pišem uopšte se ne reflektujem ni na politiku u Sarajevu ili Mostaru, niti na međunarodnu zajednici, to ćemo u ovom momentu potpuno staviti na stranu.

🇧🇦Danas sa Kozare, potpuno psihički razoren, Dodik nam poručuje da mi i naša deca trebamo u sukob i rat da bi spasili njega, njegov lik i delo, a sve to nam pakuje u šareni papir koji zove opstanak Republike Srpske i srpskog naroda.

🇧🇦Danas po prvi put javno poručuje “ Ja ne mogu nazad”!

🇧🇦Potrošio je sve narodne pare, potrošio je sve propale projekte, ubio je svaku nadu za boljim i normalnim životom, oterao je stotine hiljada srba, širom zapadne Evrope, on zaista nema nazad, ali ključno pitanje je možemo li mi nazad ili ćemo povesti svoju decu u novo stradanje da bi spašavali njega?

🇧🇦Naredni meseci su najveći izazov za sve Srbe koji žive u BiH, a samo su dve opcije: Ili ćemo se rešiti Dodika i sačuvati mir za sebe i svoje porodice ili ćemo sačuvati Dodika i uvesti u novo stradanje svoje porodice.

🇧🇦Ukoliko smo normalni ljudi pogledaćemo prvo svoju decu, a onda doneti jedinu ispravnu odluku!!!

🇧🇦Uveren sam da ima pameti među nama i da nas ovaj put neće prevariti i uzeti nam ostatak života, nemamo pravo to uraditi našoj deci!

VOJIN MIJATOVIC

See less

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)