PORODILA SE TRI SEDMICE NAKON ŠTO JE SAHRANILA MUŽA: Snaha Enesa Begovića rodila dječaka – srceparajuća odluka porodice Share

Mlad je izgubio bitku sa opakom bolešću!

Sin pejvača Enesa Begovića, Armin Begović, nedavno je preminuo posle teške bolesti. On je prestao da prima injekcije za autoimunu bolest koju ima od rođenja, a kada je bakterija napala njegov organizam, na kraju se sve, nažalost, završilo kobno.

Enesova snaja je u tom trenutku bila u drugom stanju, a Armin nažalost nije dočekao da uzme u naručje svog nasljednika. Kako prenose domaći mediji, Arminova supruga se porodila u utorak i na svijet je donela dečaka. Almina Gadžo Begović porodila se tačno tri nedelje poslije smrti supruga.

Majka i beba se super osjećaju, a spekuliše se da će porodica najvjerovatnije donijeti odluku da dečaku daju ime po pokojnom ocu Arminu. Ovo je navodno Almina želja.

Podsetimo, Enesov sin preminuo je na Infektivnom odjeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo 13. juna, a sahranjen dva dana kasnije na Gradskom groblju Bare. Armin je preminuo u 30. godini poslije četiri dana borbe s bakterijom.

Armin je preminuo od autoimune bolesti koja mu se vratila, a izdahnuo je ocu na rukama. Armin je bolovao od autoimune bolesti kostiju. Otac ga je vodio i u Tursku na liječenje, kupovali su lijekove u Njemačkoj i bilo mu je dobro, ali se bolest vratila i pobijedila.

(Srbijadanas.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)