ŠOKANTNI DETALJI – Tajna u slučaju Mateja Periša o kojoj se ĆUTALO…SADA SE SVE SAZNALO (FOTO)

Danas je već 29 dana kako je nestao Matej Periš, a potraga za njim još uvek nije dala neki konkretan trag. Naime, za njim traga i srpska i hrvatska policija, a u celu priču je uključen i veliki broj dobrovoljaca koji pristižu iz cele Srbije. Svakako da je i dalje najveća misterija u celoj ovoj priči oko njegovog nestnka, njegovih 5 prijatelja, koji i dan dasnas ćute kao zaliveni.

Mnogi iz Splita koji ih poznaju tvrde da je reč o razmaženim bogataškim sinovima, koji su celi život sve što požele su imali na pladnju, Nije im asamo jasno kako je Matej završio sa njima, jer je on iz jedne skromne i normalne porodice, međuti, takav je život. Oni koji su ih poznavali malo bolje govore kako im je bilo toliko dosadno da su se znali kladiti u jako velike pare u neke jako lude izazove. Da se u po noći skoči sa nekog mosta, ili da se skineš gol i zaplivaš u moru.

Tako se isto veruje da je i taj sporni 30 decembar jako moguće da je bila neka opklada u pitanju, a koju nisu smeli da spomenu u samom svom obraćanju policiji. Sada je izašla i vest da je jedan od njih učestvovao u napadu vaterpolista Crvene Zvezde u toku belog dana u Splitu 2019 godine. Također učestvovao je u par ekcesa kada su gurali auto sa srpskim tablama u more. Sve u svemu, Matej Periš još nije pronađen, a najtragičnije bi biolo da je završio kao nesretan ihod nekog glupog čelendža.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)