“POŠTO NIKO NEĆE DA KAŽE, EVO JA ĆU!” Oglasila se i kćerka Milorada Dodika zbog skandala oko Đokovića (FOTO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik dospio je u žižu javnosti pošto se pojavio snimak koji je izazvao buru u javnosti.

Sve se dogodilo u studiju RTS-a, a uvrede su uslijedile tokom komentarisanja u organizaciji Srpska opena održanog nedavno u Banjaluci.

Povodom ove situacije oglasila se Gorica Dodik, Miloradova kćerka putem Tvitera, a njenju poruku prenosimo u cijelosti bez redakcijskih promjena.

– Pustiš tako prve pijetlove da propjevaju, kokoši da se iskokodaču, drekavce da se oglase…pustiš i čekaš da vidiš ko se prvi i ko se najviše obradovao za nešto što će se na kraju kao po pravilu ispostaviti kao uveličavanje, friziranje, spinovanje ili kako god to hoćete da nazovete. Ko je zaista želio da čuje ono što je rečeno, shvatio bi da ni jedna uvreda prema porodici Đoković upućena nije, nego prema saradnicima koji, kao što i Milorad ima pojedine oko sebe, na račun njihovog prezimena vedre i oblače ostavljajući jako ružan utisak radnicima koji su radili na izvođenju radova za Srpsku open.

– Da je Srpska open bila trn u oku mnogih, to će se jednoga dana saznati, mi već znamo tako da smo i očekivali raznorazne spletke. Ali ovo nismo, mada od koga je i malo je!

– Milorad ima unuka koji je dobio ime po Novaku, mislim da je samo to dovoljan pokazatelj koliko se taj čovjek poštuje i voli, kako on tako i cijela njegova porodica. Novakov otac je dolazio na naša privatna slavlja, Milorad je išao kod njih, nikada nisam u kući čula ni jednu ružnu riječ vezano za bilo koga od njih.

– Sve što radite ovom čovjeku ima ko i da vrati, sto puta sam ovdje napisala i sada ću, sve ovo gleda neko odozgo i samo polako poravna se sve to.

– Prije svega, pošto niko neće da kaže evo ja ću, da nije bilo Milorada ovaj turnir se ne bi desio sada, to su dogovorili on i Srđan. Sada se pokušava ovim idiotskim snimkom umanjiti uloga Milorada u svemu tome i zasluge pripisivati nekome drugom. Opet i to razumijem, mnogim velegradskim novinarima Milorad je seljak jer nije po njihovim mjerilima pa jedva dočekaju da sve dobro što on uradi ili “ne vide” ili što više umanje, čak i podsmijavaju – zaključila je Gorica.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)