Žao mi je što moram da vas obavestim… Rada Manojlović objavila sliku iz bolnice i saopštila UŽASNE VESTI, fanovi se mole za nju

Rada Manojlović u bolnici – fotografija zabrinula mnoge

Rada Manojlović u bolnici završila je usled premora.

Muzička zvezda Rada Manojlović i te kako je posvećena poslu, te ne čudi što godinama unazad vazi za jednu od najtraženijih pevačica na našim prostorima. Njeni nastupi dosta unapred su zakazani i za svaki se traži karta više, a posebno u poslednje vreme ona radi punom parom što se negativno odrazilo na njeno zdravstveno stanje.

Da se oseća umorno i iscrpljno podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama, a fotograija na kojoj je Rada Manojlović u bolnici pored toga što je zabrinula njene fanove, pokrenula je i pravu polemiku.

Naime, razlog zbog kojeg je pevačica objavila sliku iz ambulante, na kojoj je bleda i izmorena, priključena na infuziju i masku za kiseonik jeste taj što se na Tik-Toku susrela sa mnoštvom negativnih kritika na račun fizičkog izgleda.

– Ovo sam htela da vam kažem, snimak iz auta, za koji me čašćavate uvredama na račun fizičkog izgleda i lica, nastao je posle ove terapije. Bolesna sam, iscrpljena, neispavana, na infuzijama i inhalacijama, kao što vidite. To nema nikakve veze zato što mene moj izgled ne opterećuje, ne obavezuje i ne sprečava da živim, kao očigledno neke od vas, kojima posebno smeta moj izgled.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)