UŽAS U HRVATSKOJ ‘Dvojica su ga držala za ruke, a treći na silu šišao mašinom‘

Kosa će mu narasti, ali traume koje za sobom povlači epizoda prisilnog “šišanja” usred bijela dana na čakovečkoj tržnici od prošloga petka ostat će mu usječene u pamćenje. Da je u popodnevnim satima jedan školarac prolazio užas, dok su se nad njim iživljavali drugi mladići pa se unakažene frizure pojavio na kućnom pragu, objavila je njegova majka u Facebook grupi Čakovčanke i Čakovčanci.

– Mi kao roditelji, ja kao majka, užasnuta sam događajima koji se dešavaju u našem dragom gradu Čakovcu. U petak u popodnevnim satima, tj. uslijed bijela dana, na tržnici u Čakovcu trojica neznanih mladića (ako se mogu tako nazvati) napadnu maloljetnika na način da ga dvojica drže za ruke, a treći ga šiša mašinom i tako ga unakaze… – napisala je dječakova majka.

Navedena objava užasnula je sve članove spomenute grupe koji su njezinom mališanu pružili podršku tražeći usput i da se javno objave identiteti počinitelja smatrajući da “javnost ima pravo znati”.

Iz PU međimurske rekli su nam da su upoznati s događajem od 7. lipnja u 18 sati na prostoru tržnice u Čakovcu i da istražuju navode iz zaprimljene prijave. Navedeni događaj dječakova obitelj je, kako doznajemo, prijavila s odmakom od dva dana, u nedjelju.

Što će pokazati kriminalističko istraživanje, doznat će se uskoro, a u slučaju da se u cijelosti potvrde navodi iz majčine objave s Facebooka, kao i same prijave policiji, mladići koji su odlučili “ubiti” dokolicu na totalno neprimjeren način bit će kazneno prijavljeni za nasilničko ponašanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)