Srbiju ŠOKIRALA veridba profesora i učenice: Direktor gimnazije sada progovorio o DETALJIMA ljubavne veze

Čitav kolektiv škole s velikom tradicijom je u šoku

Veridba dan nakon završetka škole profesora geografije V. N. (30) i maturantkinje bosilegradske gimnazije T. P. (19), o čemu bruji čitava Srbija, napravila je pravu pometnju u ovom gradu na jugoistoku zemlje.

Kako za Objektiv navodi direktor Gimnazije Bosilegrad Vladimir Grigorov, za 26 godina karijere nikada nije doživeo ništa slično, a prema njegovim rečima, čitav kolektiv škole s velikom tradicijom je u šoku. Ipak, on izričito uverava da V. N. nikada nije ni pokušao da namesti ocene T. P.

Da ljubav ne poznaje granice i da ju je nemoguće kontrolisati ili se boriti protiv nje, prema rečima našeg sagovornika, svima je jasno, međutim, kako navodi Grigorov, V. N. i T. P. nikada nisu viđeni u istom društvu, niti u bilo kakvom prisnom odnosu.

‒ Škola se završila 11. juna, a on ju je zaprosio 12. juna. Mi smo to saznali putem društvenih mreža i ostali smo u šoku, koji i dalje traje! Apsolutno nikada nismo mogli ni da posumnjamo da među njima ima ičega. On je profesor na koga se niko nikada nije žalio, ni od zaposlenih ni od đaka. Svi smo zatečeni, a uprkos svemu, budući da je devojka već osam meseci punoletna i da više nema veze s našom školom jer je maturirala, kolege ga uglavnom podržavaju. Ljubav je čudo, a on je mladić za koga svi imaju samo reči hvale ‒ kaže naš sagovornik.

Piše: NIKOLINA MARIĆ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)