KARLEUŠA BIJESNA NAKON ZABRANE U HRVATSKOJ: Otkazali joj nastup, a ona tvrdi da je ovo razlog

Pjevačica Jelena Karleuša trebalo je da nastupa u Hrvatskoj, na ostrvu Barbarinac, ali su nadležne vlasti otkazale koncert.

Jelena Karleuša najavljivala je danima svoj nastup za publiku u Hrvatskoj, a sada se oglasila putem društvenih mreža, gdje je obavijestila fanove da je njen koncert otkazan.

– Sa žaljenjem obavještavam sve moje fanove u Hrvatskoj da je moj koncert planiran za sutra na ostrvu Barbarinac – otkazan od strane vlasti u Hrvatskoj. Razlog je šokantan i sramotan – zato što dolazim iz Srbije – napisala je Karleuša na svom Instagram profilu, pa je nastavila:

-Iskreno, ovakve stvari u 21. vijeku?! Primitivizam. Rasizam, šovinizam, fašizam, kretenizam, idiotizam. Pozdrav za sve moje fanove u Hrvatskoj koji su masovno kupili karte uz poruku – širite mir, ljubav, toleranciju i ne dozvolite mržnji da truje zajedničku budućnost svih nas dobrih ljudi! Neka nas muzika spaja! Volim vas! JK.

Jelena Karleuša

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se u Hrvatskoj traži zabrana koncerata i nastupa srpskih pjevača. Nedavno je afera tresla region kada je gradnonačelnik Pule zabranio koncert Ane Bekute i Dragana Kojića Kebe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)