SRPKINJA LETOVALA U ALBANIJI, PA POBESNELA ZBOG JEDNE STVARI: Da li je moguće da su uspeli OVO da nam urade?!

Ovaj post imao je veliki broj komentara, i dok su se jedni složili da nema jeftinog turizma u Albaniji, kao što se priča, drugi su naveli da ju u odnosu na druge zemlje, Albanija, ipak najpovoljnija

Objavljeno: 09.07.2023. 10:23h 13:02h
Letnja sezona uveliko je počela, a pojedini turisti već su se vratili sa odmora i ispričali svoja iskustva sa letovanja. Tako se na jednoj grupi za letovanje u Albaniji, turistkinja požalila odnosom cena u usluga, kao i da se mnogo više pričalo o jeftinom turizmu ovde, nego što je u praksi to zaista tako.

“Mala recenzija nakon tri dana u Himare.Veoma visoko su poleteli, ali još brže će pasti. Idemo redom. Gradska plaža neuređena, nigde wc-a, nigde kabine za presvlačenje i jedina free zona u celom delu.

“Plaža Spilje katastrofa,nigde tuša, kabine, wc-a. voda prljava, ležajke 10-13 evra. Plaža Potam malo uređenija, ali skuplja. Limani plaža dosta uređena i vredna izdvojenog novca, ležaljke 15 evra, pivo 4.3 evra 0,33l, hrana kao u elitnom restoranu, ali kvalitetna.Veliki nedostatak su suncobrani koji uopšte ne štite, kao da ih nema. Uglavnom cene su dosta visoke i u prodavnicama a pogotovo u restoranima.Tako da ko zeli u Himare nek se dobro pripremi finansijski da ne bi doživeo blagi šok. To je naš prvi utisak”, glasio je komentar razočarane turistkinje.

Ovaj post imao je veliki broj komentara, i dok su se jedni složili da nema jeftinog turizma u Albaniji, kao što se priča, drugi su naveli da ju u odnosu na druge zemlje, Albanija, ipak najpovoljnija:

“Ako mislite da je skupo idite recimo u Opatiju u Hrvatsku na letovanje. Štipa za dušu, čisto malo pogledajte cene u restoranu van sezone u HR. Van sezone nema ručka za dvoje ispod 10 evra. Niste u pravu. Ja sam bila i znam sve. Jul mesec je epicentar sezone, gostiju milion. Naravno da je skuplje. Stiže i dijaspora na letovanje puno ljudi. Možete letovati u junu ili septembru kada su cene niže. Prilagodite se svom budžetu i u redu je”

“Ni elitni Ksamil nije elitan toliko. Cela Albanija nema mogućnost tuširanja. Nema nigde kabinu za presvlačenje. Svuda su napucali cene ležaljki, a iste ležaljke su užasno prljave i suncobrani oronulo propali. Ne baš svi, ali uglavnom.

Svako veče u Sarandi se iz par lokala ispaljuje vatromet.. Da li iko iole normalan razmišlja da sa tim pirotehničkim sredstvima koja gruvaju noću,odjekuju toliko da je jako neprijatno slušati budan, a kamoli nečiju decu buditi sa tim? Divljaštvo sa autima i motorima da ne spominjem. Što kažu dok ne vidiš i ne čuješ nećeš ni verovati. “Ja sam gledala Himare, zbog želje da promenim destinaciju. Svi govore kako je jeftino i povoljno, ali ja ne vidim to. Kao neko ko godinama letuje u Egiptu, po komentarima vidim da su daleko ispod, a cene mnogo jače”, bili su neki od komentara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)