EVA NEVINOST PRODALA ZA 35.000 DINARA KAD JE IMALA 21 GODINU: Pronašla sam čoveka na internetu i posle sam se osećala kao ŽENA!

Eva Berger je odrasla u strogo religioznoj porodici, a otkrila je kako je, uprkos tome, svoju nevinost kad je imala 21 godinu prodala dečku na internetu za manje od 300 evra (oko 35.000 dinara).

Ruska lepotica, nekada profesorka književnosti, prvi poljubac je imala sa 19 godina, a kao tinejdžerki joj je bilo zabranjeno da razgovara o seksu. Progovorila je i iskreno o svojim prvim seksualnim iskustvima.

– Da, istina je. Imala sam 21 ili 22 godine. Moja prva ljubav i prvi dečko nije hteo da ima vaginalni seks sa mnom. Postala sam frustrirana i umorna od svoje nevinosti. Odlučila sam da se nagodim i izvučem iz toga. Pronašla sam čoveka na internetu. Dogovorili smo se za cenu oko 200 ili 300 evra. Otišla sam u hotel i on je to jednostavno učinio, to je sve – ispričala je.

Eva je celu svoju priču ispričala u LucaCast podkastu. A kada je voditelj upitao kako se osećala nakon prvog puta, odgovorila je:

– Osećala sam se slobodno. Nisam više morala da čekam princa ili ljubav svog života. Osećala sam se kao žena – rekla je.

Danas je Eva influenserka sa preko 51.000 pratitelja na Instagramu. Trenutno živi u Budimpešti, ali nekada je bila studentkinja bez novca koja je radila kao administrator u jednoj teretani u Sankt Peterburgu.

– Živela sam u malom gradu i dolazila sam iz vrlo religiozne porodice u kojoj nismo pričali o seksu. Nisam imala puno iskustva u seksu niti ikakvu seksualnu edukaciju, a to sam silno želela – rekla je.

Naglasila je kako je izgubila oca dok je bila studentkinja, pa tvrdi da joj je u tom periodu jako trebala muška pažnja, što je podstaklo da proda svoju nevinost i oslobodi se, piše Daily Star.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)