KARLEUŠA BRUTALNO NAPALA CECU: / ‘Žena ratnog zločinca koja živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata i Srba’

Dvije pjevačice godinama se spore na sudu, a Karleuša pritom iznosi ozbiljne optužbe na račun Arkanove udovice

Jelena Karleuša na Instagramu je objavila Story u kojem je otvoreno napala kolegicu i dugogodišnju rivalku Svetlanu Cecu Ražnatović.

“Godinama sam se sudski branila od perfidnih napada ove žene, nisam mogla razumjeti Srbiju koja je u prošlosti veličala nekog poznatog po kriminalu i nanogici, ženi koja je bila usko povezana s ubojicama Zorana Đinđića, ženu ratnog zločinca koja živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba…

Bila sam u fazonu WTF SRBIJO?!

‘Srbijo, pošalji je na Eurosong’

Boljela me je nepravda jer su mediji perfidno mene uvijek pokazivali kao negativca iako mrava nisam zgazila, a veličali ovu zatvorsku pticu koja je na račun tobožnjeg patriotizma i velikosrpstva skupljala jeftine poene primitivaca. Sada, kada je vidim OVAKVU, sada kada nikog više ne interesira, sada kada pjeva pod šatorom i po kafićima, sada kada postoji u medijima samo ako se zakači za mene, osjećam sažaljenje. Vrijeme i karma riješe sve”, napisala je Karleuša uz fotografiju Cece.

Image
Foto: Instagram/Jelena Karleuša

Instagram/Jelena Karleuša

Tužba za tužbom

Inače, dvije se pjevačice godinama povlače po sudovima. Sve je počelo tako što je Karleuša svojevremeno izjavila da Ceca stoji iza ubojstva Zorana Davidovića Ćande, tadašnjeg Jeleninog zaručnika. Tada je kazala kako mu je Ceca prijetila da će mu “prosuti crijeva”, a dva mjeseca kasnije likvidirali su ga “Cecini prijatelji iz zemunskog klana”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+ (1,00 € = 7.53450 kn)

Nekoliko godina kasnije Karleuša je na Twitteru napisala kako je Cecina kći Anastasija Ražnatović – kći kriminalca i lopova, nakon čega ju je Ceca tužila zbog duševnih boli. Nakon završetka tog spora, uslijedila je još jedna tužba, no nitko ne zna zbog čega.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)