DRAMA U AVIONU ER SRBIJE: Tokom leta iz Beograda do Londona PRINUDNO SLETIO U PRAG, ovo je razlog! Unutra i četvoro djece iz Užica?

Današnji (srijeda, 26. jul 2023. godine) let Er Srbije JU380 iz Beograda do Londona, preusmjeren je na aerodrom u Pragu, nakon što je jednom putniku pozlilo tokom leta.

Naime, kako su prenijeli pojedini beogradski portali, među putnicima je navodno i četvoro djece iz Užica koja su krenula u London na ljetnji kamp.

Posada je odmah pokušala da pruži prvu pomoć putniku, u skladu sa svim procedurama koje se primijenjuju u takvim situacijama. Avion je na aerodromu dočekala ekipa hitne pomoći.

S obzirom na trajanje obaveznog postupka u takvim situacijama, isteklo je radno vrijeme posade. Kompanija je u međuvremenu obezbijedila novu posadu koja je stigla u Prag i let JU380 biće uskoro nastavljen ka Londonu.

Povratni let JU381 iz Londona do Beograda biće realizovan u kasnijim večernjim satima.

Nadležne službe preduzimaju sve što je u njihovoj moći da pomognu putnicima koji su zbog kašnjenja propustili svoje konekcije i da ih preusmjere na alternativne letove ili da za njih obezbijede hotelski smještaj, ukoliko je potrebno.

Kurir.rs

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)