LICE JELENE KARLEUŠE IZAZVALO ŠOK I NEVJERICU! Ovakvu je NIKADA NISMO VIDJELI: Bore ili LOŠE OSVJETLJENJE?

Prije izvjesnog vremena, na društvenim mrežama su apsolutni hit bili snimci s nastupa Jelene Karleuše na kojima izgleda drugačije nego na svojim Instagram objavama.

Jelena je tada bila na meti komentara da ima višak kilograma, a sada, kada je liniju dovela do savršenstva, korisnici društvenih mreža imaju novu zanimaciju!

Tviterom kruži slika s njenog posljednjeg nastupa, na kojem je nosila minić i korset, zalizala kosu, stavila naočare… koje je u jednom trenutku skinula i čučnula pred fanove u prvim redovima.

 

Posjetilac njenog koncerta je snimao ovaj trenutak, ali je na Tviteru završio samo skrinšot, na kojem Jelena izgleda ovako:

 

U komentarima ispod fotografije se nalaze brojni razlozi za ovakav izgled – “ima 45 godina, loše je osvjetljenje, plus jaka šminka…”, pojedini su pisali da su se “uplašili od ovog pogleda”, a bilo je i onih koji su tvrdili da je ova slika samo montaža.

Brojni korisnici su napisali da “čisto sumnjaju da ona ne ide na botoks” zbog bora na čelu, ali i dodali da nije riječ o montaži, a potom to potkrijepili snimkom na kojem joj se vide bore na čelu:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)