Šokantni prizori na 10.000 metara, putnici u očaju, avion prisilno sletio: ‘Sjedni ku****, inače ćeš u zatvor!‘

Korisnici društvenih mreža osudili su ženu zbog njezinog ponašanja, a jedan ju nazvao ‘narcisoidnom osobom‘

Internetom kruži snimka šokantnog prizora tijekom kojeg se histerična žena svađa sa stjuardesom oko vina, zbog čega je zrakoplov u kojem je bila bio prisiljen skrenuti, piše Daily Mail.

Žena, koja još nije identificirana, izazvala je scenu na letu iz Houstona za LA 25. srpnja kada je odbila slijediti upute stjuardese.

Naime, svađa je započela zbog toga što je unijela vino na avion, a let je ubrzo morao biti preusmjeren u Phoenix.

U videu koji je podijeljen na TikTok-u, žena se svađa s drugim putnicima i osobljem u avionu. Stjuard pokušava natjerati ljutu ženu da sjedne na svoje sjedalo i vidno je frustriran njezinim ponašanjem.

– Ušla si u avion s vinom, bila sam dovoljno ljubazan da te pustim u zrakoplov. Mogao sam te ostaviti u Houstonu – govorio je na snimci. Nakon što je njih dvoje nastavilo svađu u vezi vina kojeg žena nije mogla unijeti na let, stjuardesa joj je iznenada rekla da će “preusmjeriti let, a ona će morati u zatvor”.

Nakon što su to čuli, putnici su počeli negodovati, a jedan ju je jasno naziva “ku****” i tražio od nje da “je**** sjedne”. Problematična žena je krenula u svađu istaknuvši da je se ne smije “zvati ku****”, dok je stjuardesa s kojom se prethodno posvađala nije upitala “zašto radi sve ovo?”.

– Pomogla sam ti ući u zrakoplov. Zagrlila sam te jer si rekla da si anksiozna, dopustila sam ti da piješ vino, a to ne smiješ – rekla je.

Osoba koja je originalno objavila snimku napisala je da je “zrakoplov morao sletjeti kako bi ona bila uhićena jer nije mogla piti vino tijekom leta. Barem smo dobili besplatnu zabavu, i to tijekom leta – napisao je.

Na TikToku, korisnici društvenih mreža osudili su ženu zbog njezinog ponašanja, a jedan ju nazvao “narcisoidnom osobom”.

– Stjuardese nisu dovoljno plaćene da se nose s ovim – stoji u komentarima.

– Ljude koji uzrokuju prisilna slijetanja zbog izljeva ljutnje trebaju tužiti putnici kojima se prekida putovanje – dodala je druga osoba u komentarima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)