UMALO POGINUO NA LICU MESTU: Željko Mitrović se nakon dramatične situacije HITNO oglasio!

Neće grom u koprive!

Direktor televizije Pink i glavni čovek koji stoji iza najpopularnijeg projekta – rijaliti formata “Zadruga”, Željko Mitrović, oduvek je izazivao ogromnu medijsku pažnju i divljenje zbog svojih sposobnosti.

Redovno svoje pratioce obaveštava putem socijalnih mreža o svim aktivnostima iz njegovog i života njegove porodice, a nedavno je podelio najlepše kadrove sa zanimljivih destinacija na kojima odseda sa svojom suprugom Milicom Mitrović. No, jedna objava je sve zabrinula, a on je podelio umalo kobnu situaciju koja ga je zadesila.

Željko Mitrović
Foto: Srbija Danas

Željko Mitrović je na jednom od svojih putovanja, na kojima puni baterije pred sam početak “Zadruge 7 – Elita” podelio jedno nezaboravno i umalo tragično iskustvo.

Dok je bilo nevreme na lokaciji gde je on šetao, u tom trenutku je udario grom, koji je Željko na svu sreću izbegao. Kako i sam kaže, par sekundi ga je delilo od udara groma.

 Samo 7 sekundi ranije da sam prošao pored ovog jarbolaniza mojih leđa, zveknuo bi me grom, koji je na sreću zakasnio jer sam ja već seo. Jarbol je svetleo kao božićna jelka! One naše oluje su malo dete za ove u Monte Karlu (P.s. Grtalica je moja sudbina) – napisao je Željko Mitrović.

Željko Mitrović
Foto: Instagram printscreen/zeljkomitrovic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)