NENAD NEŠIĆ SE, KAO KAMIKAZA, OBRUŠIO NA DENISA BEĆIROVIĆA: “Srećom, srpski narod ima RS”

“Kada takve stvari podrži najviši državni funkcioner”, ističe on, “onda zaista postoji razlog za brigu”.

“Kakvu je ‘časnu’ borbu vodio Atif Dudaković vidjeli smo svi na snimcima na kojima komanduje ubijanje zarobljenika i paljenje srpskih kuća. Ne znam je li za Bećirovićev sistem vrijednosti časna komanda ‘pali, pali, to je srpsko i tamo ih više nikada neće biti!’. Ili je mislio na onu ‘neka pali sve redom’, ili pod čašću smatra naređenje ‘streljaj na licu mjesta’”.

To je rekao predsjednik DNS-a Nenad Nešić komentarišući susret člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića sa Atifom Dudakovićem, komandantom Petog korpusa Armije BiH, prenosi Srna.

“Kada takve stvari podrži najviši državni funkcioner”, ističe on, “onda zaista postoji razlog za brigu”.

“Nije normalno da mlad čovjek, 27 godina nakon rata, glorifikuje i podržava ubijanja i paljenja tuđih domova. Iza Dudakovića je ostalo do temelja spaljenih 30 sela, ubijeno 870 srpskih civila i više od 400 vojnika, i Bećirović to naziva ‘čašću’. Najvažniji bošnjački funkcioner nam kaže da je časno silovati žene, nečije majke, sestre, kćerke, ubijati starce, starice i djecu. Šokiran sam, jer onaj ko to naziva ‘čašću’ da mu se, ne daj Bože ukaže šansa, bio bi spreman da to i ponovi”, ističe Nešić.

“Srećom”, konstatuje Nešić, “srpski narod ima RS kao najsnažniji bedem od umobolne mržnje i namjera loših ljudi poput Bećirovića”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)