VODITELJKA BRUTALNU PONIZILA DOKTORICU KISIĆ: “Obiđite decu sa smetanjama u razvoju, ako imate vremena od FRIZERA i SKUPIH VEČERA..” Evo šta se desilo posle…

Poznata doktorica darija Kisić Tepalčević, je u samo u roku od goddinu i po dana, od obične doktorice preko pandemije korona virusa stigla do pozicije ministrice zdravlja, a to je sve zaslužila svojim više nego predanim radom. Ona je zajedno sa doktorima Konom i nestorovićem bila udarna igla kriznog štaba u najgorem periodu korona virusa. Međutim, našem narodu niko nije udovoljio, pa je tako doktorica Kisić jako često bila na meti društvenih mreža.

Verujemo da se svi sećate da su joj držali pridike za njen izgled, pa za poreklo i šta sve ne. Jelena Obuićina poznata voditeljka je u subotu imala jednu emisiju o deci, koja imaju poteškoće u razvoju. Ona se fokusirala naa socijalni centar u Beogradu, gde ima info da se deca zlosta vljaju, a ovom prilikom je i javno prozvala doktoricu Kisić. Izjavila je da deca spavaju u prljavim krevetima, dok ministarka ima novu frizuru i šepuri se po društvenim mrežama, umesto da se brine o ovakvim stvarima u državi.

“Nije dobro veče, a neće nam biti ni dobar dan ni bolje sutra. Jer je od brige za našu decu ostala samo briga za njihovu. Najužeg kruga vrhuške” rekla je u uvodu emisije “Pregled dana” Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Naša deca sa smetnjama u ravoju bez roditeljske brige – dane provode u metalnim krevetima, atrofiranih mišića i u bolovima. Smrad urina, znoja, fekalija i prljave posteljine je njihov vazduh. Zanemareni su, bez dovoljno medicinske nege, često zlostavljani. Tinejdžeri izgledaju kao deca jer se nisu razvili. Vremenom, zbog ležanja, glave im postaju ravne. Bebe najčešće dočekaju preranu smrt – ostali su osuđeni na sporu – u kavezu. Osoblje je uvek preopterećeno, neretko nestručno. Ne veruje u nalaze nevladinih organizacija Darija i traži dokaze.
Gospođo – ovo Vam je Kulina – bez slike. Po dokaze sami pešice po ustanovama koje su Vam u nadležnosti. Obiđite decu koja su vam poverena. I ne, nije dovoljno da oformite radnu grupu – nego nam javite rezultate, ako stignete od frizera, proslava, skupih večera i tv nastupa“ završila je Obućina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)