Miroslav Ilić i Halid Bešlić se potukli zbog ove poznate pjevačice i voditeljice: Svemu je kumovao alkohol

Akteri tuče nikada nisu željeli da govore o tome, dok pjevačica i voditeljica kaže da ne zna da li se to zaista dogodilo

 

Riznica estradnih dogodovština iz prošlosti je, kako mnogi smatraju, Vlada Perović vlasnik nekadašnjeg kluba Duga. On je prepričao razne događaje koji su se zbili u najčuvenijem beogradskom klubu, a između ostalog je otkrio da se upravo tu desila tuča između Miroslava Ilića i Halida Bešlića, prenosi Express

Razlog njihovog obračuna je, kako Vlada tvrdi, bila voditeljica i pjevačica Suzana Mančić.

 

Suzana Mančić

 

– Sjećam se te večeri. Nije to bila krvava tuča, ali umjetnici su voljeli da se pokažu i dokažu pred lijepom ženom. E, baš ta ljepotica je bila Suzana Mančić. S njom me je upoznao Zlatko Pejaković, ona je tada pjevala pjesmu „Ogledalce“, bila je lijepa djevojčica, puna energije, harizmatična. Ne postoji muškarac koji se nije za njom okrenuo. Dolazila je kod mene u klub – kaže Perović.

 

U trenutku tuče Vlada nije bio prisutan, ali su mu detaljno prenijeli šta se desilo.

 

Sukob Miroslava Ilića i Halida Bešlića desio se početkom devedesetih

– Obojica su malo više popili, pa su se pogurkali. Tako su mi referisali. Miroslav je bio malo nadžak-baba kad popije, dok je Halid bio mirniji. Nije bilo krvi, psovki jeste. Polivali su se pićem i gurali. U to vrijeme je normalno bilo da se muškarci zakače zbog žene. Pa, Suzi je bila ljepotica. Halid je bio zgodan, mlad, lijep, Miroslav takođe. Mada, on je bio gadan kad popije, zato je i dobro što ne pije već 20 godina – kroz osmijeh kaže Perović.

 

Obračun Miroslava Ilića i Halida Bešlića desio se kad su obojica bili pripiti, a pisalo se da je isti slučaj bio i sa Suzanom, međutim, Vlada to demantuje.

 

– Vjerujte da Suzanu nikada nisam vidio pijanu. Dugo sam se družio s njom i nikada nije bila pod uticajem alkohola. Kad se ta frka završila, Miroslav i Halid su nastavili da piju, nigdje nisu odlazili – rekao je Vlada na kraju.

 

Akteri tuče nikada nisu željeli da govore o tome, dok Suzana kaže da ne zna da li se to zaista dogodilo.

 

(DEPO PORTAL/af)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)