ĆERKA JE BILA NA LISTI ZA ODSTREL, A DOLAZIO NAM JE U KUĆU: Vapaji majke prekinuli muk ispred škole u kojoj se desio masakr VIDEO

Muk i tišinu ispred OŠ “Vladislav Ribnikar” prekinuli su vrisci majke čija je ćerka bila na spisku za odstrel pomahnitalog dečaka.

Ona je iz mase građana vikala da poznaje ubicu i da nije istina da roditelji nisu razgovarali sa njim. Ona je vidno potresena vikala iz mase da su mnoge devojčice bile zaljubljene u dečaka i da joj ga nije žao.

– Znala sam dečka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, devojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, obesno, monstruozno dete – vikala je ona kroz suze.

– Moje dete je bilo na tom spisku – vikala je kroz jecaje žena.

Da podsetimo učenik Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i radnika obezbeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je jutros minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru. I popodnevna smena počeće minutom ćutanja.

Hiljade građana je širom Srbije sinoć i danas odalo počast ubijenoj deci i čuvaru škole. Sveće su palili u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Užicu…

Kurir.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)