ALBUM POSVETILA OVOM MARKANTNOM MUŠKARCU: Dok NJEMU poklanja stihove, od Duška NEMA ni traga ni glasa!

Ovo je bio jedan od dirljivijih načina da mu pokaže koliko joj zapravo znači i koliko ceni sve što je za nju uradio.

Izlazak jedanaestog studijskog albuma pop dive Jelene Karleuše koji nosi naziv “Alfa” najavljen je za nedelju (13. avgust), a od pre nekoliko dana kada su bilbordi i plakati osvanuli po ulicama prestonice, zavladala je prava histerija – vanzemaljska groznica, budući da je čitav koncept koji prati kampanju osmišljen upravo na takav način, da govori o alijenizaciji koju će izvršiti upravo Jelena.

Misterija je svaki detalj oko pomenutog albuma. Sve se drži u strogoj tajnosti, a posebna stavka za tumačenje, jeste upravo datum njegovog izlaska. Ono što je činjenica, jeste da album izlazi na rođendan jednog od najvažnijih muškaraca u pevačicinom životu. Nekoga ko je uvek bio tu za nju i u dobru i u zlu.

Jelena Karleuša
Foto: instagram printscreen/ karleusastar

Jelena je dugo najavljivala svoj studijski album koji nosi simboličan naziv “Alfa”, kojim jasno stavlja do znanja da je ona mama igre, kako često voli da istakne. Pevačica je punih 11 godina čekala da izda novi studijski album, a kako stvari stoje (ukoliko se nešto ne izjalovi) trebalo bi da isti ugleda svetlost dana već u nedelju.

Kao što smo već naveli, sve što se tiče novog albuma, od broja pesama koje će se naći na njemu, spotova i ostalih video zapisa, gostovanja drugih kolega, ali i svih ostalih stavki prilična je nepoznanica. Kako se spekulisalo, saradnici su morali da potpišu i ugovor o poverljivosti, kako bi sav materijal ostao sačuvan do trenutka objavljivanja. Kao što smo imali priliku da vidimo, sve ide po planu, osim stavke zvane Jutjub kanal koji je obrisan.

Jelena Karleuša
Foto: Instagram/Printscreen/karleusastar

Naime, Jutjub kanal na kom objavljuje svoju muziku, iz razloga zaštite autorskih prava (što je u pitanje doveo muž preminule Marine Tucaković) je blokiran. Ona je i sama izjavila putem socijalnih mreža da već uveliko radi na vraćanju istog. Jelena je tokom svoje karijere duge 28 godina sarađivala sa Marinom Tucaković neprekidno. Njoj je poveravala svoje emocije koje su kasnije pretočene u najdivnije stihove, ali je Tucakovićeva poznavala i njenu žustru stranu, te su energične pesme i “tvrđi” stihovi takođe nastajali u njenom rokovniku. Fanovi plavokose pevačice su se pribojavali da je upravo ovo razlog ponovnog prolongiranja i pomeranja premijere “Alfe”, no to ne treba da bude briga, jer je Jelena sa svojim timom otvorila novi Jutjub kanal na kom će premijerno biti objavljene pesme.

Naredno pitanje koje se postavlja, jeste zašto baš pomenuti datum? Odgovor može biti vrlo jednostavan, a opet sa druge strane može biti čista slučajnost. Ipak, ukoliko bismo uzeli da je prva opcija ispravna, to bi značilo da je JK odlučila da svom menadžeru i najboljem prijatelju, kako ona voli da istakne – bratu, Zoranu Birtaševiću učini plezir i baš na njegov rođendan, ovaj projekat bude lansiran u etar. Zoran je dosta učinio za Jelenu, što privatno, što karijerno i zbog toga ne treba dovoditi u pitanje da je Karleuša želela da se na ovaj način “oduži” prijatelju i pokaže koliko ga zapravo ceni i voli. Ipak je on jedna od najvažnijih muških figura u njenom životu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)