OVO JE POLICAJKA KOJA JE MONSTRUMU OTKRILA GDE SE NALAZI NIZAMA SA BEBOM: Dženani masovno stižu uvrede i stravične pretnje (FOTO)

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona proverava navode da li je policijska službenica koja se navodno zove Dženana otkrila monstrumu Nerminu Sulejmanoviću lokaciju gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović.

Policajka je prema nezvaničnim navodima portala crna-hronika.info bila u vezi sa trostrukim ubicom Sulejmanovićem. Lokalni mediji su objavili i njene fotografije.

Dženana Selimović
FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Nizamina porodica na društvenim mrežama prethodno je potvrdila navode da se radi upravo o policijskoj službenici.

Dženana Selimović
FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Emina Buljubašić, sestra Nizame Hećimović, koju je u petak brutalno ubio njen nevenčani muž, oglasila se na društvenim mrežama. Buljubašić je u poruci napisala da Sulejmanović nije jedini koga krivi za smrt svoje sestre.

– Nije moju Nizamu ubio samo Nermin. Nije to uradio samo metkom. Ubio je on život u njoj i ranije. Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija. Sudija Lejla Numanović koja je odbila predlog o zabrani prilaska. Doušnici iz MUP-a Gradačac koji su mu rekli sa kojeg broja je prijavljeno nasilje u porodici – objavila je Emina Buljubašić.

Policajki na društvenim mrežama stižu salve uvreda i stravične pretnje od trenutka kad se pojavila informacija da je otkrila Sulejmanoviću gde je Nizama krije.

– Spavaš li mirno? Da li si sada srećna? Žena si! Kako si mogla?! Da li možeš mirno nastaviti da živiš kada znaš šta si uradila i čemu si uzrok?! Ništa nisi bolja od dotičnog. Ti nisi ni za žaljenje! Treba ti suditi za učestvovanje u ubistvu. Vidiš ja te nisam ni jednog trena vređala jer si probila dno i mimo dna. Nadam se da će kazna Božja stići – navodi jedna korisnica.

– Ubila si majku malog nedužnog stvorenja – navodi druga korisnica.

– Doživotna kazna! Daboga nikada ne zaspala mirno – glasi jedna od mnogih poruka.

Pomahnitali Nermin Sulejmanović, podsetimo, tokom krvavog pohoda usmrtio je u petak tri osobe. Ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca gde je ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio suprugu i majku Harisu Onder.

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu i građanina Nedima Pamukovića.

(Kurir.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)