POTRESNO OGLAŠAVANJE PJEVAČA KOJI JE VOLIO BRUTALNO UBIJENU NIZAMU: Vjerujem da si na nekom ljepšem mjestu, bez patnje i bola…

Pjevač Maid Hećimović, koji je 2013. godine oduševio publiku i žiri tokom takmičenja u “X Faktoru” i osvojio visoko treće mjesto, nakon šoua nastavio je da se bavi muzikom.

Na njegovom Instagram profilu često možemo vidjeti da pjeva na vjenčanjima i privatnim slavljima, te da od svog talenta i dalje živi.

Hećimović se također na Instagramu oprostio od Nizame Hećimović, koju je brutalno u petak likvidirao njen nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović.

Maid je Nizamu, koju je suprug prvo pretukao pa ubio, poznavao, pa joj je u posljednjoj poruci uputio dirljive riječi, piše Avaz.

– Draga Nizama, vjerujem da si na nekom puno ljepšem mjestu, bez patnje i bola i da si nasmijana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao – napisao je Maid Hećimović.

757629c2-c114-435a-a439-2e12dc050889


Objava Maida Hećimovića na Instagramu. Instagram

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović ubio je svoju nevjenčanu suprugu, koju je prije toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu. Pored supruge, ubio je još dvije osobe a ranio tri.

Cijeli region ostao je u šoku zbog postupaka ovog muškarca, koji je kasnije, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)