MAMIN SIN LEVEL PRO! ISPOVEST SRPKINJE PRENERAZILA internet: “Dečko mi je tražio da mu isečem LUBENICU, a onda priznao ŠTA NJEGOVA MAMA UVEK URADI”

Svaka devojka i žena koja je bar jednom u životu, makar i na kratko, bila u vezi sa maminim sinom zna kakva je to muka. Ne samo da sasvim izvesno nikada nećete biti dovoljno dobri za njegovu mamu i da ona, ipak, sve zna najbolje, već će se od vas očekivati i da nastavite godinama negovanu praksu preterane brižnosti prema njenom sinu, a vašoj jačoj polovini. Nekada je ovaj tip ponašanja estreman, nekada nije čak ni uočljiv na prvu, ali svi smo svedoci da i te kako postoji.

Nedavno se novosadska TikTokerka Ana Marija, poznatija kao @dzokerova_zena, u jednom od snimaka osvrnula upravo na situaciju sa jednim takvim “maminim sinom”. Ona tvrdi da ovo nije njeno, već iskustvo njene prijateljice, te da je autentično, iako su u komentarima mnogi izrazili sumnju da se čitava priča ikada dogodila.

Ona je ovu anegdotu ispričala dok je jela lubenicu, zapravo upravo ju je ovo slasno voće i inspirisalo da sa pratiocima podeli nesvakidašnje iskustvo.

“Pitala ona njega da li hoće lubenicu da mu iseče i donese i on nju pita: “Hoćeš očistiti semenke?”. Ona mu kaže: “Pa, kako da ti očistim”? “Ali meni je moja mama uvek čistila semenke i isekla bi mi lubenicu”. Pričamo o liku od 25+ godina. Bio je i jedan, a možda je i to taj isti bio, koji nije hteo da jede mandarine dok mu potpuno ne oguliš svaki beli deo jer je njegova mama to tako gulila, a on sam ne može da oguli. Eto”, prepričala je mlada TikTokerka iskustvo svoje prijateljice sa bivšim momkom.

Snimak je pregledan preko 70 hiljada puta i izazvao je brojne komentare, a javile su se devojke koje poznaju slične muškarce.

“Znam lika od 36 kome mama seče nokte”, “Takođe bivši: “Jel’ možeš paradajz na manje komade da sečeš, skoro sam počeo da ga jedem”. Samo sam ga pogledala i nastavila da sečem normalno”, “Ne sećam se ko je to priča, ali njegova mama je odgajala sina, a ne muškarca, zato on u svakoj devojci traži mamu”, “Jel’ to isti onaj kojem mama pegla veš i pakira stvari za put?”, samo su neki od komentara.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)