Stigle crne vesti, preminula je svima najdraža GLUMICA – ZA PET DANA JOJ JE TREBAO BITI ROĐENDAN…VELIKA TUGA! (FOTO)

Na veliku žalost, niti ovaj dan za vas nemamo nekih lepih vesti, tako da i danas imamo za vas informacije koje će vas rastužiti, a koje nam dolaze iz sveta koji je ostao u neverici na saznanje da je ovaj svet napustila još jedna osoba koju su mnogi obožavali, i koji su mnogi voleli videti, kako na tv, tako i na filmu. Desilo se to da je poznata svetska glumica Anđela Lebsberi preminula je u svojoj 97 godini žviota.

Svi svetski mdiji su objavili tu vest, njeni fanovi se opraštaju od nje putem društvenih mreža a u medijima je objavljeno i zvanično saopštenje povodom smr ti poznate glumice: „Deca dame Anđele Lensberi sa žaljenjem objavljuju da je njihova majka umrla mirno u snu kod kuće u Los Anđelesu u 1.30 časova ujutro danas, 11. oktobra 2022. godine, samo pet dana pred svoj 97. rođendan“. Pored njeno troje dece Entonija, Deidre i Dejvida, iza sebe je ostavila i troje unučadi, Pitera, Ketrin i Ijana i petoro praunučadi, kao i brata – producenta Edgara Lensberija“.

Također, u saopštenju se istaklo i da će poznata glumica da bude sahranjena pored svog supruga Pitera Šoa, sa kojim je bila u braku 53 godine a sve to je preneo i Sky News. Ne tako davno, na proslavi 25 godna od premijere diznijevog crtanog filma Lepotica i zver, ova je glumica bila otpevala naslovnu numeru iz ovog crtanog filma. Inače, Anđela je u ovome cratnom filmu bila dala svoj glas ”Gospođi Čajnik”, a i sto tako je mnogi znaju i po njenim ulogama u fimovima i serijama ”Samson i Dalila“, „Povratak Meri Popins“, „Grinč“, „Dadilja Makfi“ i drugim. Kod nas je najviše bila popularna po svojoj ulozi u seriji” Ubistvo, napisala je”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)