VEDRANA RUDAN O TITU: Danas Josipa Broza Tita kriminalci koji vladaju našim prostorima žele po svaku cijenu svrstati među najgore svjetske zločince.

Vedrana Rudan

Danas Josipa Broza Tita kriminalci koji vladaju našim prostorima žele po svaku cijenu svrstati među najgore svjetske zločince. Naravno da on, danas vidimo kakvi sve divljaci haraju regionom, nije mogao držati vlast u rukama i biti milosti pun. Ubijao je svoje protivnike, slao ih na Goli otok, igrao igru s Amerikancima, Rusima.

 

Dok je on bio šef, Jadranskim morem nisu plovile američke podmornice. Nedavno je jedan naš ribar ulovio u mrežu nešto nepoznato. Amerikanci su od njega otkupili to nešto, novinarima je rečeno da Amerikance pitaju što je to. Naš ministar obrane – čovjek koji nije u stanju izreći prostu rečenicu na hrvatskom jeziku tako da ga svi Hrvati i Hrvatice razumiju, čovjek ima dojam da je jadnik retardiran – pojma nema tko roni u našem moru.

 

Uspoređivati s Titom ove naše polupismene kriminalce, ubojice i bahate neznalice besmisleno je.
Reći ću ono što je rekao jedan naš političar kome ovdje trenutno svi rade o glavi. Nije pobio dovoljno idiota. Doduše, nikad ne možeš pobiti dovoljno idiota. Opraštam mu sve grijehe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)