POGLEDAJTE SNIMAK: Seatom ga željela zgaziti njegova bivša supruga

Nakon što su najprije Facebook stranica “Prometne zgode i nezgode”, a potom i Dalmacija danas objavili video obijesne i krajnje opasne vožnje na državnoj cesti na ulazu u Sinj kod Kukuzovca (Hrvatska), javio se vozač motocikla koji je pritom gotovo nastradao.

Vozačica crvene Seat Ibize odlučila se na preticanje vlastitog automobila preko pune linije i umalo izazvala frontalni sudar. Nakon što je završila s tim jezivim manevrom, vratila se u desnu traku i nastavila punim gasom prema motoristi ispred sebe. Evo šta on kaže:

-Moje ime je Petar i vozač sam motora kojim sam upravljao ispred vozača koji je snimio ovu opasnu vožnju vozačice u crvenoj Seat Ibizi, koja je sada već moja bivša supruga. Nakon što je krenula preticati preko pune linije, u punom gasu zaletjela se prema meni na motoru. U okuci me pokušala oboriti s motora, što je zasigurno zabilježeno na kameri ovog vozača i stoga trebam vašu pomoć – kaže Petar koji čitatelje poziva ako su vidjeli nešto ili znaju osobu koja posjeduje video snimak da se slobodno jave i dodatno napominje:

-Ne znam je li naše zajedničko maloljetno dijete bilo u automobilu, to mi je najveća muka. Srećom, niko nije stradao.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)