Oglasila se djevojka momka iz Srbije koji je pucao sebi u glavu nakon svađe: EVO ŠTA JE NAPISALA, POTRESNO!

Nedostaješ Mišo, svaki dan sve više i više” , potresnim rečima uz video snimak sa zajedničkim slikama, oglasila se djevojka mladića (23) koji je nakon što su se posvađali, prije 10 dana u Borči pucao sebi u glavu u njenom stanu.

– Ne mogu da vjerujem da je prošlo 10 dana kako te nema.. volim te najbezuslovnije do kraja života, tu si zauvijek i nikada te neću izdati! – napisala je neutješna djevojka na svom profilu na društvenim mrežama.

“Scene su bile strašne”

Prema riječima očevidaca, pucnjava se dogodila u samom centru Borče, a odjednom se začuo pucanj.

– U prvi mah smo mislili da su petarde, jer se ovde često čuju petarde i vatromet jer su slavlja. Međutim, kroz nekoliko minuta, ulica je bila puna policije i Hitne pomoći. Sirene su odjekivale, ispred su se okupili ljudi, scene su bile strašne – rekao je tada sagovornik.

Kako navodi, mladića su iznijeli u nosilima, dok je djevojka vrištala.

Komšije su tada istakle i da ovo nije prvi put da je mladić pravio incidente.

Oni su ispričali da je ranije bila i policija, a da se buka i svađanja često čulo.

“Svaki dan smo slušali kako viče i udara”

– On je kod nje bio svakodnevno, visok je, nabildovan, istetoviran. Nikada nju nije povrijedio, ali se svakodnevno čula galama – pričaju komšije.

Kako kažu, njega su često čuli kako viče i pravi probleme.

– To je bio haos. Njega smo svaki dan slušali koliko viče, udara vratima, nju nikada nismo čuli ni kako viče, ali njega jesmo. Ona je bila skroz normalna. Uvijek se javljala, ne znam šta joj je ovo trebalo. Po izrazu lica vidiš da je problematičan – kaže jedna komšinica.

Muškarac koji živi u zgradi rekao je da su ih nekoliko puta prijavljivali, da su zvali sve koje su mogli, kako bi ih smirili, jer svađe su se obično dešavale popodne i uveče a ljudi okolo stanuju sa djecom, pa nisu mogli da spavaju od njih. Komšije tvrde da mladić nije tukao djevojku, ali da je sebe povrijeđivao.

– Jednom je bila policija, komšije su zvale jer je bilo neizdržljivo. Vrata su lupala, prozori, cijela zgrada se orila – pričaju komšije.

Dodaju da su se buka i svađanje iz ovog stana čuli konstanto.

Kurir.rs/Blic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)