DOČEKALI SMO I TO: Evo kada počinje “Zadruga 7 – Ellita” – brže nego što ste očekivali, a pripremili su nam…

Uzbuđenje raste!

Sada je već izvesno da nam je početak “Zadruge 7 – Elita” sve bliži. Svakodnevno se ljubitelji ovog rijaliti formata pitaju kada će početi i napokon saznati koja će sve to imena biti deo spektakularnog projekta. Sada smo na korak od početka, jer za nekoliko dana počinje dugoočekivana “Zadruga”, a produkcija je i ovog puta prevazišla samu sebe, mada se ništa manje i ne očekuje.

Poznate pevačice, bivše robijašice, starlete i dokazane rijaliti zvezde i veterani, samo su deo priče koju ćemo slušati, čitati ali i gledati narednih desetak meseci.

Zadruga
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Prema informacijama koje su mediji nezvanično dobili, od navodnog izvora koji je dobro upućen u spisak imena onih koji će narod zabavljati tokom pomenutog perioda i koji će se na sve načine boriti da osvoje 100.000 evra, na imanju će se naći do sada najzvučnija imena.

Bivši političar Aleksandar Požgaj, rijaliti-zvezda Dalila Dragojević, starleta i bivša robijašica Teodora Radojičić, starlata Maja Marinković, pevačica Zorica Marković, Ana Ćurčić najverovatnije s Acom Bulićem, Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Bora Santana, diplomirani ekonomista i politički analitičar Slobodan Josipović, bivši zadrugari Stefan Mihić, Anja Todorović, bivša učesnica rijalitija Snežana Jovičić, Marko Osmakčić, Lepi Mića, pevačica Ivana Elektra i mnogi drugi, koje produkcija drži u strogoj tajnosti.

A najzanimljivija informacija, jeste da se početak planira za naredni vikend. Ukoliko zaista bude tako, ne preostaje nam ništa drugo, nego da se prepustimo i uživamo u novim zavrzlamama i dogodovštinama zadrugara.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)