Uroš Je Uvijek Djelovao Kao Dobro Dijete, Kada Mu Je Otac Saznao Da Ubija Po Selu Samo Se Srušio Na Zemlju: Novi Detalji Masakra U Mladenovcu!

Uroš je uvijek djelovao kao dobro dijete, kada mu je otac saznao da ubija po selu samo se srušio na zemlju: Novi detalji masakra u Mladenovcu!

Nevjerovatne vijesti! Ekipa doktora iz Bosne razvila formulu koja odlično pomaže pri ublažavanju hemoroidalnih tegoba!

Capturedasfdsafsda

Mještani Dubone u razgovoru za Kurir kazali su da su šokirani onim što se u njihovom i drugim mjestima dogodilo.

 

Kažu i da su zgranuti činjenicom da je osumnjičeni za nezapamćeni zločin uvijek djelovao kao dobro dijete i da nemaju predstavu šta bi mogao biti motiv takvog gnusnog čina.

– Krenuo je prvo od Dubone da ubija. Policajac koji je prvi stradao je pokušao da ga spriječi. Njega je prvo ubio pa nastavio dalje, koliko ja znam. Navodno se sa njim prvo zakačio – priča mještanin Dubone.

Kako je Kurir saznao na licu mjesta, otac i brat Uroša B. nisu ni znali šta se dešava, a kada je otac saznao samo se srušio na zemlju.

– Otac i brat su izašli na ulicu i kada su ocu rekli šta se dešava on se srušio od šoka – kažu očevici za Kurir.

On dodaje da je Uroš sin oficira Vojske Srbije koji radi u Generalštabu u Beogradu.

– Nije bio problematičan, uvijek je djelovao kao mirno i dobro dijete. Njegov otac je sad za Uskrs došao ovdje i kupio prase – priča sagovornik.

Kako kaže mještanin, prema onome što su oni saznali Uroš je usmrtio i svoje najbliže rođake, navodno jednog svog brata, snajku i dječaka od 12-13 godina, njegovog sinovca.

– U tri sela je napravio kr*avi pir, osim Dubone bio je i u Šepšinu i u Malom Orašju. U Malom Orašju je pucao na grupu od oko 20 djece. Zastao je, izašao iz kola i zapucao na njih – priča sagovornik Kurira. (ekskluziva.ba)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)