SLIKA DOKAZUJE ŠTA JE SVE PROMIJENILA NA LICU: Ovako je Snežana Đurišić izgledala prije 50 godina

Pjevačica Snežana Đurišić karijeru gradi već decenijama isključivo svojim talentom. Ipak, iako je dugo prisutna na estradi, malo ljudi zna kako je izgledala u mladosti.

Nevjerovatne vijesti! Ekipa doktora iz Bosne razvila formulu koja odlično pomaže pri ublažavanju hemoroidalnih tegoba!

Capturedasfdsafsda

Ona je imala potpuno drugačiji imidž, te bi malo ko na osnovu te fotografije shvatio da je u pitanju Đurišićeva.

Naime, fotografija je nastala je 1974. godine, na kojoj se može vidjeti sva mladost i jedrina. Snežana je tada imala dugu braon kosu, sa jako malo šminke na licu.

To su bila vremena kada je na cijeni bio prirodan izgled, bez botoksa i silikona kojima mlađa populacija na estradi, danas rijetko odolijeva.

Inače, Snežana se posljednjih godina veoma posvetila svojoj kilaži, a jednom prilikom je rekla kako je smršala.

– Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živjela u Americi i to je bilo na način o kojem sam već govorila i kojem se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vježbam sa fitnes instruktoricom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, njegujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća ljepota dolazi iznutra. Najljepši nakit je zadovoljstvo i žena je najljepša onda kada je voljena i kad voli – rekla je Snežana.

(Express/Epresso)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)