SPAKOVAO SE I OTIŠAO: Sin Viki Miljković napustio dom, za sve je kriva ona!

U žižu medijskog interesovanja sin Viki Miljković dospio je zbog napada u blizini svog doma u Beogradu na vodi. Mezimca pjevačice, koji se do toga trena nije medijski eksponirao, napali su migranti i tražili mu novac. Andrej Tašković o ovom događaju odmah je obavijestio raditelje, Viki i Taške policiju, a putem društvenih mreža i čitavu javnost.

 

Malo je reći da se sin Viki Miljković zbog situacije u kojoj se našao potresao, estradna umjetnica i njen suprug takođe su bili vidno zabrinuti, na svu sreću budući da fizičkih povreda on nije imao, uspio je da prevaziđe strah i nađe način da nastavi dalje. U tome mu je najviše pomogla izabranica, preslatka djevojčica sa kojom on kada nije u školi i ne trenira tenis provodi najveći dio svog vremena.

Zaljubljeni par nerazdvojan je, a nije tajna da se buduća snaha Viki Miljković već udomaćila u domu svog momka. Pjevačica i harmonikaš imali su čast da je upoznaju a budući da je riječ o divnom djetetu nemaju ništa protiv što njihov sin sa njom izlazi i putuje.

Mladi par nedavno se zaputio na još jednu odabranu destinaciju i time se pohvalio na Instagramu. Da idu van granica naše zemlje svjedoči fotografija na kojoj zagrljeni poziraju dok sin Viki Miljković u ruci drži karte.

Iza njih je tabla sa satnicama polaska, a uprkos tome što se jasno vidi koje su sve destinacije u ponudi nije se još doznalo gdje to planiraju da provedu naredno vrijeme. Ipak, vjeruje se da ni to neće zauvijek ostati tajna.

(Express/Alo)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)