“MAMA, VIDIO SAM BOGA” Dječak se prisjetio PROŠLOG ŽIVOTA i iznio JEZIVE detalje, sve se poklopilo! (VIDEO)

Iako je priča zapravo stara nekoliko godina, britanski tabloid The Sun upravo se prisjetio Luka Rulmana, dječaka koji je zaprepastio svijet tvrdnjom da se i te kako dobro sjeća ko je bio u prošlom životu.

Nevjerovatne vijesti! Ekipa doktora iz Bosne razvila formulu koja odlično pomaže pri ublažavanju hemoroidalnih tegoba!

Capturedasfdsafsda

A taj je dječak iz Sinsinatija je svojevremeno pred svojom majkom Erikom pomenuo Pem Robinson, Afroamerikanku koja je stradala 1993. godine prilikom požara u hotelu Pakston u Čikagu.

Luk je Pam prvi put spomenuo kada je imao samo dvije godine, a tada je rekao i da je umro i otišao u raj.

– Mama, vidio sam Boga, a on me gurnuo nazad i ponovo sam se probudio kao beba. Ti si me zatim nazvala Luk – rekao je dječak zatečenoj majci Eriki, nakon čega se ona dala u istragu.

I zaista, ubrzo je otkrila da je Pem Robinson bila jedna od 19 žrtava požara u pomenutom hotelu u Čikagu, a Luk je potom prepričao i kako se dobro sjeća da je poginuo nakon što je skočio sa zgrade.

Erika je nevjerovatnoj priči dodala i to da je njen sin znao često da otkriva i detalje iz svog navodnog prošlog života.

Na primjer, umio je da prepriča kako je u prošlosti imao crnu kosu, da prepozna minđuše koje je nekada kao djevojka posjedovao, a s vremenom je počeo da iskazuje i sklonosti prema sviranju klavijatura i slušanju Stivija Vondera. Drugim riječima, prema onome što je nekada voljela i pokojna Pem Robinson.

Lukov slučaj zatim zainteresovao i producente emisije “The Ghost Inside My Child” (Duh u mom djetetu), koji su ispred njega stavili zanimljiv test.

Naime, mališanu su pokazali stranicu prepunu fotografija tamnoputih djevojaka u tridesetim godinama, pa su ga pitali može li da prepozna sebe.

I pogodite, Luk je iz prvog pokušaja prstićem pokazao upravo na Pem Robinson!

Porodica preminule Pem pristala je Eriki Rulman da pomogne pri povlačenju paralela, ali nikad nije stala ispred kamera.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)