Karleuša šokirana govorom psihologa, ODMAH SE OGLASILA: Fatić traži da se dječak koji je ubio 8 đaka i čuvara vrati u školu

Govor psihologa u Tv emisiji, mnoge nije ostavio ravnodušnim

Nevjerovatne vijesti! Ekipa doktora iz Bosne razvila formulu koja odlično pomaže pri ublažavanju hemoroidalnih tegoba!

Capturedasfdsafsda

Prof. dr Aleksandar Fatić sa Instituta za primijenjenu humanistiku šokirao je javnost u Srbiji kad je tražio puštanje na slobodu K.K. (13) koji je ubio osmoro đaka i čuvara škole “Vladislav Ribnikar”, a ranio šest učenika i nastavnicu.

Isti zahtjev u policiji iznijela je i majka dječaka.

Povodom Fatićevog govora, oglasila se i Jelena Karleuša koja je na Instagramu napisala da dječak K.K. nikako ne smije biti na slobodi.

– Uvijek sam bila za slobodu govora i medija, ali ovakva sloboda je vrijeđanje zdravog razuma, vrijeđanje ubijene djece i vređanje čitave Srbije. Ko bre da se vrati u škole? Masovni ubica? Šta da rade sa njim, da ga izgrde i stave u ćošak? Sram vas bilo, bre! Pucao je djeci u glavu. Ciljao je u glavu i srce i nije promašivao. Isplanirano, hladno i mirno. Dijete? – dio je Karleušine objave na pomenutoj društvenoj mreži.

 

 

Podsjetimo, Aleksandar Fatić gostovao je na televiziji “N1” gdje je izjavio kako on smatra da je najbolje da se dječak vrati u školsku klupu.

jk-830x0

(Telegraf.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)