Kosta K. je uvjeren da uskoro izlazi: ‘Nije pitao ni za roditelje, a stalno postavlja dva zastrašujuća pitanja‘

Trinaestogodišnji Kosta K., dječak koji je počinio masakr u beogradskoj školi ubivši osam učenika i zaštitara, i dalje ne pokazuje kajanje, piše Blic i dodaje da se dječak nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu.

Dječaka zanima samo kada izlazi od tamo i koje su reakcije na njegov čin, a Blic saznaje da nije tražio nikakav kontakt, čak niti s roditeljima.

Izvor Blica opisuje da dječak smatra da je njegov izlazak iz Klinike samo pitanje trenutka, a uvjeren je da će ovih dana na slobodu. Smiren je pa ne dobiva niti sedative.

– Drugo pitanje koje postavlja je kakav je odjek ostavio, kakve su reakcije. Što se događa vani i on očekuje da je popularan. Njegova očekivanja su doslovce da će se okupiti ispod njegovog prozora i skandirati mu, govori izvor.

OGLAS

Blic piše i da je Kosta imao još 34 metka, no prestao je ubijati jer je osjetio da ostaje bez daha. Tako je, čini se, preživjelu djecu spasio njegov napad panike, nakon kojeg je sam pozvao policiju i rekao što je učinio.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)