NINA I MARKO: “Naš brak i ljubav su uspjeli jer smo se voljeli i nismo dali da se drugi mješaju u naš život!” (FOTO)

Njih dvoje žive skladan brak, kao i svaki prosječan par. Nesuglasice ponekad postoje ali sve u domenu standardnih brakova i nikad u domenu nacije i vjere.

Nevjerovatne vijesti! Ekipa doktora iz Bosne razvila formulu koja odlično pomaže pri ublažavanju hemoroidalnih tegoba!

Capturedasfdsafsda

Njenu priču prenosimo u cjelosti.

“Kratka prica o nama, Milicima ❤️ Mi smo naizgled jedna sasvim obicna porodica, nismo idilicna jer imamo i mi svojih dana i momenata. Ja sam inace po nacionalnosti Hrvatica, katolicke veroispovijesti, dok je moj muz Srbin pravoslavac. Upoznali smo se u mom rodnom gradu Rijeci, kad je moj Mile dosao da radi na 10 dana, i ostao radi ljubavi. Prosli smo sve i svasta, pocevsi od toga sto sam ja Hrvatica a on Srbin, do raznoraznih ostalih stvari sto jedan mladi par prolazi u neimastini. Kasnije sam saznala da je uvijek zelio da ima Hrvaticu jer je cuo da su najlepse ??. Sto se tice nacija, mi nikad nismo imali osecaj da smo razlicite vjere niti nacije. Secam se da me je nakon mesec dana pitao, dali bi isla sa njim na kraj sveta ako se tako potrefi, i ja sam rekla DA. Udala sam se nakon godinu dana u pravoslavnoj crkvi, na nasu svadbu sa moje strane dosla je samo moja majka, otac je bio sprecen. Dalje vam ne moram pisati.

To me pokolebalo nije, ali mozete da zamislite da njegova cijela familija dodje a od vasih samo jedna osoba.
Mi ne smatramo za sebe da smo idilican par, jer imamo i mi svadje kao i svatko drugi, ali smatramo da se postujemo i cenimo vise nego drugi parovi. Zasto, ne znam. Mozda jer smo od prvog dana bili gladni vise nego siti, mastali svakoga dana. Mozda jer smo od prvoga dana postali najbolji drugari koji piju pivo, momak i devojka, muz i zena. Mozda zato sto sam ja ta koja vise drzi do pravoslavlja nego moj muz, drzim do tradicije i obicaja. Ucimo nase dete pravim vrednostima, da danas sutra postuje porodicu i Boga.

Nikada se nismo pitali odakle nam snaga za sve, ali snaga se sama pojavi pa tako i razumijevanje. Ne dozvolite da itko oko vas utjece na vas brak!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)